Test Engineer Assemblage

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Test Engineer Assemblage

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Opleveren van machines die volledig getest zijn en voldoen aan specificaties.
  • Je treft voorbereidingen voor het testen van de machines, zoals doornemen testprotocol en checklist.
  • Je voert I/O testen volgens plan en proces uit en  controleert de input en output.
  • Je voert productietesten uit en verwerkt de resultaten in een rapport.
  • Na het uitvoeren van de testen analyseer je de gegevens, geef je eventuele issues en verbeteringen door en doe je zelf ook verbetervoorstellen.
  • Je helpt bij het oplossen van mechatronische issues.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting Mechatronica, Autotechniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Vliegtuigtechniek of vergelijkbaar.
  • Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om te sleutelen.
  • Je hebt mechanische en elektrotechnische kennis.
  • Kennis van PLC’s, cnc-besturingen en machinebouw is een pré.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Verder hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000