Constructiewerker

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery in Twente ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 • Je bereidt constructies voor. Dit betekent dat je op basis van de tekening en met behulp van de aanwezige materialen de onderdelen maakt voor de constructies, die de basis vormen voor onze machines.
 • Hiervoor beoordeel je eerst de technische tekening. Als jij vaststelt dat er informatie ontbreekt of als er onduidelijkheden zijn, overleg je met de werkvoorbereider.
 • Je bedient de machines en stelt ze bij waar nodig.
 • Je maakt de geproduceerde onderdelen pas en je controleert ze.
 • Je stemt je werk af met je collega’s van Construction en je leidinggevende.
 • Je zorgt ervoor dat de machine in topconditie is. Je lost eventuele storingen die je kunt oplossen zelf op.
 • Je werkt veilig met de machines en de kranen.
 • Je zorgt voor een nette werkomgeving.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding lbo/mbo niveau 2, richting constructiewerker.
 • Je hebt ervaring met het werken in de metaalsector.
 • Je hebt technisch inzicht en je kunt tekeningen lezen.
 • Basiskennis van de Engelse taal is gewenst, zodat je de meest voorkomende termen begrijpt.
 • Het is mooi als je in bezit bent van een certificaat Veilig Hijsen. Zo niet, dan zorgen wij dat je dit haalt.
 • Je werkt nauwkeurig, met aandacht voor detail, en je vindt kwaliteit belangrijk.
 • Je werkt zelfstandig en gestructureerd.
 • Je werkt in dagdiensten.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring. Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Het samenstellen en lassen van constructiedelen voor onze machines, dat is wat de afdeling Construction van Voortman Parts Manufacturing doet. Van ervaren vakmensen tot leerlingen; je vindt ze bij ons allemaal. We zijn er om van elkaar te leren en om elke dag weer met plezier ons werk te doen. We vormen een hecht team en zoeken elkaar graag op.


Onze klanten voeren diverse staalbewerkingen uit met onze machines, dit betekent dat de constructiedelen vakkundig en betrouwbaar moeten worden uitgevoerd. Ons team van samenstellers en lassers verzorgt dagelijks het benodigde laswerk om zo de door ons ontwikkelde en geproduceerde machines te voorzien van een stevige constructie. Het leuke is dat als je een tijdje later door de werkplaats van onze Assemblage-afdeling wandelt, je de machine met de door ons gemaakte constructiedelen kunt zien staan. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000