Werkvoorbereider

Voortman Steel Construction is op zoek naar een werkvoorbereider

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • Jij maakt het plan om de productie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen waarbij je o.a. gebruik maakt van de volautomatische productielijn
  • Je monitort de voortgang en stuurt bij waar mogelijk
  • Je koopt zo efficiënt mogelijk het materiaal in o.a. door het nesten van materiaal
  • Jij organiseert de laatste stap in het productieproces, namelijk; de conservering
  • Jij maakt afspraken met de externe spuiterij en jij regelt het transport hiervoor
  • Verrassingen die spontaan voorbijkomen los je snel en slim op

Functievereisten

  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde, bouwkunde of civiele techniek
  • Affiniteit of ervaring met het werken in een technische productieomgeving
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Construction. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000