Planvoorbereider/ Calculator Bouw

Voortman Design & Build is op zoek naar een Planvoorbereider/ Calculator Bouw

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Jij hebt als planvoorbereider de regie over de voorbereiding van de bouwplannen, van een eerste ontwerp tot aan de bouwovereenkomst. In het voorbereidingstraject houden we rekening met kosten, kwaliteit en detaillering. De kennis die we hiervoor nodig hebben op constructief, bouwkundig en installatietechnisch niveau hebben we in eigen huis. Samen met je collega’s van Sales zorg jij ervoor dat een aanvraag leidt tot een bouwopdracht.


Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten de meest uiteenlopende bedrijfspanden te bouwen. Onze ambitie is om te blijven groeien, innoveren en professionaliseren. Naast het harde werken vinden we plezier en de samenwerking in ons team erg belangrijk. Binnen onze afdeling zijn er volop kansen voor ontwikkeling. 


Wat ga je doen?

Wat je exact gaat doen als Planvoorbereider/Calculator hangt voor een deel af van jouw interesse en inbreng, maar je hoofdtaak ziet er als volgt uit:

  • Je zorgt, in samenspraak met de Sales Manager en een architect, voor een eerste schetsontwerp op basis van de wensen en eisen van de potentiële opdrachtgever.
  • Je stelt de bijbehorende prijsindicatie op. Hierbij stem je budget, ontwerp en raming op elkaar af.
  • Zodra de engineeringsovereenkomst getekend is, werk je de stukken verder uit naar een vergunningsgereed plan en stel je de definitieve begroting op. Waar nodig overleg je met een projectleider of werkvoorbereider over de technische uitvoerbaarheid.
  • Als op de engineeringsovereenkomst tenslotte een bouwovereenkomst volgt, zorg je voor een heldere overdracht naar de projectleider.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde mbo-/hbo-opleiding Bouwkunde.
  • Je bent geïnteresseerd in de commerciële en financiële kant van de bouw.
  • Je zet je bouwkundige kennis in om tot een technisch uitvoerbaar en efficiënt ontwerp te komen.
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, communicatief, gericht op samenwerking en je houdt van afwisseling.
  • Je wilt graag actief bijdragen aan de professionalisering van onze groeiende, jonge organisatie.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van ieder van ons. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat!


Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Binnen Voortman Design & Build ontwerpen en realiseren we waardevol bedrijfsvastgoed. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek. Casco of turnkey, met een staal of hybride constructie als basis. Het realiseren van kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht bedrijfsvastgoed, dat is waar we voor staan!


Voortman Design & Build ontwerpt en realiseert kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijfspanden. Bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of fabriek. Het ontwerp en de invulling van het gebouw komen in nauw overleg met onze opdrachtgever tot stand.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000