Senior Constructeur

Voortman Steel Construction is op zoek naar een Senior Constructeur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van hoofd- en detailberekeningen voor staalconstructies. Je werkt deze berekeningen uit voor verschillende marktsegmenten, zoals utiliteits-, industrie- en systeembouw. De projecten variëren qua omvang tussen de 50 en 5.000 ton. Je bent verantwoordelijk voor het maken van eigen ontwerpen die het best passen bij onze organisatie. Je controleert de ontwerpen op maakbaarheid, je signaleert technische problemen en maakt hier tijdig melding van. Je bent de persoon die initiatief neemt en in oplossingen denkt, zodat we elkaar blijven uitdagen om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan.


Van staalconstructies tot complete bouwconstructies; alles komt bij ons voorbij. We werken met programma’s als Tekla Structures, IDEA, DLUBAL Rfem en Technosoft. Dankzij de steeds verdergaande automatisering kunnen we nog efficiënter werken. En wil je het project zien waarin jouw creativiteit is verwerkt? Dan loop je even naar de werkplaats om ‘jouw project’ tot leven te zien komen of, nog mooier, ga je naar de bouwlocatie om het eindresultaat te zien. Dat is het voordeel van wanneer je alles in eigen huis hebt.


WAT GA JE DOEN?

  • Je maakt hoofd- en detailberekeningen voor onze staalconstructies.
  • Je bewaakt de projectplanning, het budget en coördineert rekenwerkzaamheden bij uitbestedingen.
  • Je bent oplossingsgericht, je signaleert tijdig technische problemen en weet hierop te anticiperen.
  • Je neemt initiatief, bent creatief en volgt ontwikkelingen en trends, zodat we voorop  blijven lopen.
  • Je bent een sparringpartner voor zowel je collega’s als onze opdrachtgevers.
  • Je ziet elke dag als een uitdaging, want problemen kennen we niet.

Functievereisten

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding richting Bouwkunde of Civiele Techniek aangevuld met een vervolgopleiding richting staalconstructeur (BmS, BSEng of HTI).
  • Je hebt kennis van en ervaring met Technosoft, RFEM, IDEA-RS.
  • Naast een echte techneut ben je analytisch, creatief, neem je initiatief en werk je graag in teamverband.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.


De afdeling Engineering bestaat uit een gemêleerde club mensen. En dat is nou net de kracht van onze afdeling. We zijn allemaal verschillend en dat maakt ons als team zo sterk. We kennen elkaars kracht en benutten deze ook. We zijn erg gedreven en durven elkaar om advies te vragen, om zo samen tot het beste resultaat te komen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Construction. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000