Sales Manager

VIRO is op zoek naar een Sales Manager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze zelfstandige functie help je mee met het verder opbouwen van onze nieuwe vestiging in Zwolle en ben je primair verantwoordelijk voor uitbreiding van het klantenbestand middels acquisitie voor de vestiging Zwolle en waar mogelijk VIRO breed. Je zet je overtuigingskracht in om opdrachten binnen te halen en de beste te zijn! Technische affiniteit zal je helpen om een volwaardig gesprekspartner te zijn. Je bent een echte netwerker, ervaring in een vergelijkbare functie is dan ook een grote pre.


Je wordt enthousiast van het acquireren van nieuwe klanten en het uitbouwen van onze bestaande klantenkring binnen veelal de werktuigbouwkundige markt. Bij een aanvraag ben je verantwoordelijk voor het offertetraject en verdere toelichting daarop. Door jouw goed ontwikkelde commerciële competenties is het voor jou geen enkel probleem om de offerte om te zetten in een opdracht. Hierna begint jouw uitdaging opnieuw, bij een andere (nieuwe) klant.


Jij blijft het commercieel aanspreekpunt voor de (door)ontwikkeling van het account. Kortom, in deze functie benut je jouw commerciële talenten optimaal. Jouw standplaats is onze vestiging in Zwolle en je marktgebied is 60 kilometer rondom Zwolle.


Overtuig ons met je ambitie, creativiteit, lef en persoonlijkheid!

Functievereisten

 • Een afgeronde technische of commerciële opleiding op hbo-niveau
 • Werkervaring in een technische omgeving
 • Ervaring met detachering is een pre
 • Woonachtig in de omgeving Zwolle

Aanbod

 • Hightech projecten met veel ruimte voor innovatieve en duurzame ideeën
 • Enthousiaste, vakkundige collega’s en een open, prettige sfeer
 • Regie over je eigen carrière via onze VIRO Academy
 • Prima mogelijkheden en faciliteiten om thuis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding
 • 35 vakantiedagen
 • Vergoeding voor het woon – werkverkeer
 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Nationale Nederlanden
 • Collectieve zorgverzekering via VGZ
 • Onze actieve personeelsvereniging zorgt voor de nodige ontspanning en voor mooie verhalen bij de koffieautomaat

Bedrijfsprofiel VIRO

Jouw afdeling

VIRO vestiging Zwolle is een ambitieuze en groeiende vestiging, een jong team waarin iedereen nauw samenwerkt. De accounts ontwikkel je samen met je collega’s die jou met hun technische kennis gaan ondersteunen om het vertrouwen van de klant te winnen.


Over VIRO

VIRO is een open en vooruitstrevend ingenieursbureau: we helpen onze klanten om succesvolle verbindingen te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie. We zijn gespecialiseerd in Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Hierbinnen richten we ons op engineering en projectmanagement. Met een daadkrachtige combinatie van expertises en ervaringen helpen we onze klanten om grenzen te verleggen en prestaties te verbeteren. Dit doen we internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VIRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hazenweg 41
7556BM HENGELO
074 - 8504 000