Verkoopmedewerker

Vion Food Group is op zoek naar een Verkoopmedewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-10-2020
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat doe je als Verkoopmedewerker?

Vion Retail Nederland B.V. is met haar winkelorganisatie onderdeel van Vion Food Group. De winkelorganisatie is als Shop-in-Shop actief met 31 vestigingen binnen een bekende supermarkt organisatie, waar wij verantwoordelijk zijn voor de ambachtelijke versafdelingen. Onze medewerkers dragen samen zorg voor de verkoop, de verpakking en de bereiding van proteïne rijke producten die onder andere bestaan uit vlees, vleeswaren, vis, kip, kaas en vega-producten. Als verkoopmedewerker ben jij onder de aansturing van een (assistent) Versmanager het visite kaartje van onze ambachtelijke versafdeling. Jij draagt er zorg voor dat de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat.

Functievereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in overleg flexibel inzetbaar
  • Je werkt graag met klanten
  • Je krijgt energie van afwisselende taken
  • Je beschikt over een representatieve uitstraling


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
  • Een salaris conform slagers CAO
  • Mogelijkheden tot opleiding, training en ontwikkeling
  • 20% korting op onze eigen producten


Bedrijfsprofiel Vion Food Group

Elke dag genieten meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd van Vion-producten. Deze producten zijn een essentiële bron van proteïne voor het menselijk lichaam. Werken bij Vion betekent dat je meebouwt aan toekomstbestendige, duurzame ketens. Dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van het voedsel van morgen. Vion maakt het verschil, binnen de keten én daarbuiten. Jij ook?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vion Food Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Het Lentfert 74
7547 SP Enschede
053 - 486 4444