Data junkie

Voor de consultancy afdeling is Victa opzoek naar een Data Junkie * die, net als hun, geen genoeg krijgt van data. Als Data Junkie denk jij elke dag maar aan één ding: Data! Dit kan zich uiten op verslavingsgebieden als data coderingen, datastructuren of data output.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

* Junk is not, like alcohol or a weed, a means to increased enjoyment of life. Junk is not a kick. It is a way of life. 

 

Zie jij in alles data of data-oplossingen?

Een data junkie bij Victa denkt in codes (SQL, Python), ziet in alles structuren en datamodellering (Kimball, Data Vault) of is verslaafd aan data analytics. En omdat een echte data junkie zich niet makkelijk laat definiëren of in een hokje drukken hebben we bij Victa niet zozeer functies maar rollen en specialisaties die je kunt vervullen.


Rollen van een data junkie:

 • Data Analytics Consultant (BI Consultant)
 • Data Engineer / Developer (DevOps)
 • Data Scientist (Predictive)
 • Data Visualization (UX/UI)
 • Data Management (DataOps)
 • Data Warehouse Consultant


Wij zijn niet de enigen die gek zijn op data. Ook onze klanten en opdrachtgevers hebben een steeds grotere behoefte. Bij Victa hebben we een innovatief portfolio van BI producten en diensten waardoor we iedereen in elke fase kunnen voorzien in hun verlangens.


Een greep uit onze producten/drugs en specialisaties/verslavingsgebieden:

 • Data Analytics (Power BI, QlikView, Qlik Sense)
 • Data Pipelines (Qlik Replicate, Azure Datafactory, Victa Data Collector)
 • Data Storage (Azure BLOB, Azure SQL, Azure Datalake)
 • Data Management (Qlik Compose, Azure Synapse, Azure Data Factory, Databricks)
 • Data Warehousing (TimeXtender, Azure DWH/SQL, Snowflake)
 • Data Science (Python, R, Tangent, DataRobot)
 • Data Hosting (Azure, AWS)

Aanbod

Wij faciliteren je volledig in je data begeerte en stimuleren je geest door je te laten werken aan uitdagende opdrachten en met gave klanten. We hebben een dynamische en innovatieve klantgerichte outside-in organisatie waarbij we met markt leidende software en oplossing het beste voor onze klanten bereiken. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar met een team van vakidioten die net zo verslaafd zijn aan data.


Afkicken is wat ons betreft ook niet nodig. We leven in een wereld waarin data steeds belangrijker is en bieden je daarom een zekere toekomst. Om voorop te blijven lopen in de markt experimenteren wij continu met nieuwe ontwikkelingen en zoeken we steeds naar nieuwe verslavingsgebieden.

Bedrijfsprofiel Victa

Wij zijn Victa, een jong en dynamisch IT bedrijf op het gebied van Business Intelligence. Met onze softwareoplossingen helpen wij onze relaties de organisatie te sturen op basis van data. Wij maken complexe verbanden en materie inzichtelijk en realiseren daarmee maximale waarde uit de databronnen van onze relaties. Victa heeft meer dan 700 klanten in Nederland, Duitsland en de Cariben en heeft sterke nationale en internationale groeiambities.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Victa. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 10
7556BN HENGELO
074 - 2915 208