Support Medewerker

Voor de support afdeling is Victa opzoek naar een nieuwe collega. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je recent afgestudeerd? Wil jij voor diverse toonaangevende klanten aan de slag gaan en verantwoordelijk zijn voor technisch support en customer succes? Lees nu verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga jij doen?

Je bent in deze functie van alle markten thuis en technische georiënteerd, maar zeker ook nog niet uitgeleerd! Je bent leergierig en oplossingsgericht en je doel is om onze klanten succesvol en tevreden te laten zijn. Zowel eenvoudige incidenten die telefonisch of per mail binnenkomen, als de iets meer diepgaande incidenten, pak jij enthousiast op. Jij bent het technische aanspreekpunt voor de klant en kunt zaken doelgericht oplossen. Jij bent accuraat en bent verantwoordelijk voor het registreren en monitoren van afspraken met onze klanten (bijvoorbeeld SLA’s). Service Management is onderdeel van onze Customer Succes strategie waarin naast technisch support ook succes guidance een rol speelt. Bij succes guidance wordt er onder andere gewerkt aan onze technische knowledge repository en wordt dit proactief gedeeld met onze klanten. Jij hebt ook de ambitie om bestaande ITSM processen nog verder te optimaliseren en te verbeteren. Kortom een brede functie met veel ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden!


Een greep uit je werkzaamheden:

 • Aannemen en correct registreren van meldingen in het incidentregistratiesysteem TOPdesk;
 • Juiste vragen stellen om snel tot de kern van het probleem te komen;
 • 1ste lijns support voor klanten en collega’s;
 • Interne systeembeheer taken oppakken (denkend aan back-ups, installatie/ updates van applicaties en/of servers);
 • Signaleert storingen en komt met passende oplossingen;
 • Afhandeling functionele incidenten (wijzigingen) of doorzetten daarvan;
 • Goed uitvragen en doorsturen van complexe aanvragen naar de 2de lijn;
 • Signaleren van verkoop kansen en klanttevredenheid;
 • Op basis van kennis en ervaring snel kunnen schakelen naar de juiste persoon;
 • Uitvoeren van standaard operationeel beheer (monitoring, controles en volgens vastgestelde procedures en updates uitvoeren)
 • Managen van afspraken en service level agreements (SLA’s)

Functievereisten

Wie ben jij?

Je bent ambitieus, mensgericht en bevlogen. Wij hebben de passie en de drive om de beste in ons vakgebied te zijn en dat zien wij ook graag terug in jou. Wij houden ervan als je doet waar je goed in bent, op je eigen manier. Je bent klantgericht en houdt ervan om problemen op te lossen.


Wat wij zoeken

 • Je bent minimaal MBO geschoold;
 • Je hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring;
 • Je hebt een brede (algemene) IT-kennis;
 • Je bent analytisch, een meedenker, klantgericht, creatief, nieuwsgierig en communicatief vaardig;

Aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Natuurlijk bieden we een uitstekend salaris, volop doorgroeimogelijkheden, leuke klanten en een prettige, informele werksfeer. Daarnaast bieden we veel kansen en mogelijkheden binnen de IT-branche, met een zeer divers takenpakket en de vrijheid om je eigen functie te creëren. Vanuit support is er historisch gezien veel doorgroei geweest naar (pre-sales) consultancy of educational services.

Bedrijfsprofiel Victa

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence (BI) oplossingen geleverd aan meer dan 800 klanten in diverse sectoren. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren om zodoende betere zakelijke beslissingen te kunnen maken. We bedienen onze klanten vanuit 4 kantoren in Nederland, het Caribisch gebied en Duitsland. We hebben meer dan 50 werknemers en groeien in een snel tempo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Victa. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 10
7556BN HENGELO
074 - 2915 208