Software ontwikkelaar

Ben jij ontwikkelaar maar ben je klaar om te werken in een puur software huis met alleen maar ontwikkelaars, maar wil je jou kennis en ervaring etaleren in een dynamische en innovatieve business intelligence omgeving dan is deze vacature echt iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat doe jij als Software Ontwikkelaar?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, ondersteunen en onderhouden van eigen softwareproducten van Victa. Dit gaat om eenvoudige applicaties die feilloos moeten functioneren binnen een business intelligence infra-architectuur. Je werkt in teamverband vanuit onze vestiging in Amsterdam. Victa maakt hoofdzakelijk gebruik van .NET en javascript als ontwikkelplatform maar wij wijken ook wel eens uit naar andere talen zoals Python. We zoeken iemand die reeds enige ervaring heeft maar we zijn ook bereid om met jou een opleidingstraject in te gaan. Bovendien is er ook ondersteuning vanuit het bestaande ontwikkel team.


Wat ontwikkelen wij zo al?

Bij Victa ontwikkelen we diversie toepassingen die ondersteuning bieden bij Business Intelligence projecten.

 • web-based) apps ter ondersteuning van Business Intelligence projecten. Zo hebben we bijvoorbeeld een User Portaal ontwikkeld die in combinatie met Qlik Sense kan worden uitgerold waarmee o.a. selfservice beheer mogelijk is user autorisatie en authenticatie.
 • Voorbeeld : https://www.victa.nl/qlik/qlik-sense-user-portal/
 • Connectoren voor data ontsluitingen (REST, SOAP, Odata- API’s en Webservices) die we ontwikkelen voor met name nederlandse ISV’s zoals Twinfield, Exact Online, Nmbrs, TOPdesk etc.
 • Integraties met andere software leveranciers (o.a. singlesignon, API integraties) voor onze embedded analytics projecten.
 • Interne (registratie) systemen waaronder een maintenance managementsysteem.
 • Onderhoud en uitbouwen van eigen ontwikkelde softwarepakketten
 • Decohelper (www.decohelper.nl)
 • Scoobi (Abonnementen systeem)

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur Informatica).
 • Je hebt enige ervaring met web-development en database-development.
 • Je hebt kennis van en ervaring met web technologieën.
 • Je hebt kennis van en enige ervaring met Javascript, C# en SQL.
 • Je hebt kennis van authenticatie methodes en hoe je deze implementeert.
 • Je hebt relevante ervaring als .NET ontwikkelaar.
 • Ervaring met projectmatig werken (SCRUM / Agile) is een pré.
 • Je bent analytisch, een meedenker, klant- en servicegericht, creatief, nieuwsgierig en communicatief vaardig.
 • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Natuurlijk bieden we een uitstekend salaris, volop doorgroeimogelijkheden, leuke klanten en een prettige informele werksfeer. Daarnaast bieden we veel kansen en mogelijkheden in de IT branche, met een zeer divers takenpakket en de vrijheid om je eigen functie te creëren.

Bedrijfsprofiel Victa

Victa kent een klimaat van grote vrijheid en waar eigen initiatie en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan. Als ontwikkelaar ben je met gave projecten bezig en kun je zelfstandig meedenken en ontwikkelen aan innovaties die onze klanten nog beter helpen in hun BI journey. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence-oplossingen geleverd aan meer dan 800 klanten in alle branches/verticals. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren. 


We ondersteunen onze klanten met een innovatieve portfolio van producten en -diensten waarbij we veel gebruik maken van standaard software oplossingen in de markt: Qlik, Microsoft (Power BI / Azure), TimeXtender, Alteryx, Snowflake etc. 


Naast de standaardoplossingen die wij resellen en implementeren zien we steeds meer de behoefte om ook maatwerk softwareoplossingen te ontwikkelen zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Je kunt hierbij denken aan lichte web applicaties of connectoren voor data ontsluitingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Victa. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 10
7556BN HENGELO
074 - 2915 208