Leerling Tekenaar

Ben jij benieuwd naar de wereld van techniek en ondergrondse infra? Wil je hier graag ervaring in opdoen? Ben je nauwkeurig, werk je graag in teamverband en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan is de functie van leerling tekenaar iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als beginnend tekenaar volg je de eerste weken, onder begeleiding en aansturing van een ervaren tekenaar, een praktijkgerichte opleiding. Je leert de algemene tekenwijze, beginselen van CAD-programma’s en geografische systemen, bemating, opbouw van ondergrondse netten en dataverwerking.

Afhankelijk van hoe snel jij je de werkzaamheden eigen maakt, zal je je steeds verder ontwikkelen en verdiepen. Na ongeveer een half jaar tot een jaar kan je het tekenwerk volledig zelfstandig uitvoeren en ga je zelf tekeningen controleren en ben je in staat om ingewikkelde situaties zelf te beoordelen.

Functievereisten

Het belangrijkste vinden wij dat je gemotiveerd bent en bereid bent om (nieuwe) dingen te leren. Je bent nieuwsgierig aangelegd en voelt je verantwoordelijk voor jouw opgeleverde werk. Om je werk goed te kunnen doen heb je:

  • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift
  • Goed ruimtelijk inzicht
  • Goed ontwikkelde computer skills
  • Motivatie en nieuwsgierigheid naar de wereld van ondergrondse infra

Aanbod

Wij kunnen uren vertellen over de carrièrekansen, werkomgeving en waarom jouw werk zo belangrijk is. Liever doen wij dit met jou in een persoonlijk gesprek, zodat je dit zelf kunt ervaren en je een eerste sfeerimpressie kunt opdoen. We vertellen je dan ook welke goede arbeidsvoorwaarden er bij deze verantwoordelijke functie horen. Toch eerst telefonisch contact? Bel of mail ons!

Bedrijfsprofiel Viasiers B.V.

Viasiers helpt je bij het vinden van een baan waar je eerder misschien niet eens aan dacht. Wij kennen namelijk de bedrijven in Twente, hun cultuur en de functies. ‘’Wij matchen op basis van DNA’’. We maken functies niet ingewikkelder dan ze zijn. Van ‘rocket science’ naar Twentse nuchterheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Viasiers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Schuttersveldstraat 22
7575 BR OLDENZAAL
+31658901975