Beginnende Vertaler

Hou je van taal en wil je graag hiermee geld verdienen, waar ook ter wereld? Meld je dan aan bij ons innovatieve vertaalconcept Fairlingo. Een revolutie in de vertaalbranche. De vertalingen zijn namelijk community-created en daarnaast kan de klant de vertalingen live volgen! Een uniek algoritme bewaakt de kwaliteit waardoor iedereen zich kan inschrijven en er een online vertaalcommunity ontstaat.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2016
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het grote verschil met de traditionele werkwijze van vertaalbureaus is dat je voor elke goed gemaakte vertaling punten ontvangt. Er zijn drie verschillende levels. Na het behalen van een specifiek aantal punten haal je een hoger level. Hoe hoger je level is hoe meer je verdient per vertaald woord. Andere vertalers geven je daarnaast feedback. Als je foutjes maakt is dat niet erg maar krijg je minder punten en een klein bedrag per foutje wordt in mindering gebracht. Het is altijd direct inzichtelijk wat je hebt verdiend. Je kan heel flexibel voor ons werken, omdat je zelf bepaalt welke opdrachten je accepteert.


Je wordt uitbetaald via PayPal en hoeft geen freelancer te zijn zolang je in de kleine ondernemersregeling valt van de overheid. Indien je meer verdient dan is toegestaan voor deze regeling is dat geen probleem. Je dient je dan alleen wel te registeren als bedrijf bij de kvk. Het woordtarief dat je verdient in het derde level bij Fairlingo is minstens vergelijkbaar met de tarieven die een goede freelancer verdient bij vertaalbureaus. Door de sterke mate van automatisering blijft er meer marge over voor de vertaler. Zo willen we gaan samenwerken met de beste vertalers.


  • Je kan overal ter wereld vertalen, terwijl je betaald krijgt per vertaald woord;
  • Je hebt altijd direct inzicht in wat je verdient en kan je direct laten uitbetalen via PayPal;
  • Hogere inkomsten voor de vertaler dan bij een vertaalbureau door slimme automatisering;
  • Je hoeft geen freelancer te zijn;
  • Zolang je geen opdrachten aanneemt heb je geen verplichtingen;
  • Fairlingo is er voor zowel de ervaren als beginnende vertaler door verschillende levels met verschillende woordtarieven;
  • Een uniek algoritme bewaakt de kwaliteit waardoor iedereen zich makkelijk kan inschrijven;
  • De vertaler en de klant kunnen altijd direct contact met elkaar opnemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!


Meer informatie

Piet Heinstraat
7511 JE Enschede