Medewerker Sales verkeersschool Brookhuis

Voor Verkeersschool Brookhuis zijn wij op zoek naar gedreven:Medewerker Sales/marketing.

Je bent de drijvende kracht achter het commerciële proces binnen de Verkeersschool. Je laat geen lead onbenut en overtuigt potentiële klanten met flair, enthousiasme en voortvarendheid dat Brookhuis de beste keuze is.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook: Brookhuis, met z’n allen vooruit!

Als medewerker sales reageer je vlot en adequaat op alle binnenkomende informatie aanvragen, per mail, via website of social media. Je legt de klant de mogelijkheden en voorwaarden uit op zodanige wijze dat de klant altijd een passend aanbod krijgt. Je bewaakt en begeleidt het gehele traject van eerste klantcontact tot en met de inschrijving. Je maakt afspraken voor een eerste rijles en bespreekt deze nadien met de klant om vervolgens tot een passend aanbod op maat te komen. Jij doet er alles aan om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken.

Daarnaast onderhoud je de diverse social media kanalen, de website  en denk je mee over commerciële activiteiten en events.

Functievereisten

Wat wij van jou vragen…

  • Een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding
  • Commercieel inzicht
  • De gedrevenheid om te scoren
  • Een goede voortgangsbewaking van eigen werk
  • Grote mate van zelfstandigheid en initiatief

Aanbod

  • Werken bij een groot, stabiel regionaal bedrijf waar werken op basis van familiewaarden centraal staat
  • Een zelfstandige job
  • Veel vrijheid van handelen
  • Moderne arbeidsmiddelen, zoals een smartphone.
  • Een marktconform salaris

Bedrijfsprofiel Verkeersschool Brookhuis

Zekerheid, vakmanschap en een vertrouwelijke omgeving zijn volgens Brookhuis de beste ingrediënten voor het halen van je rijbewijs. Heb jij een leuke band met jouw instructeur dan gaat het leren makkelijker. Dit vinden zij belangrijk, zodat je altijd met veel plezier kan terugkijken op het succesvol behalen van je rijbewijs. Met 50 lesvoertuigen, meer dan 35 rijinstructeurs en 3 rijlescoaches helpen zij dagelijks nieuwe weggebruikers, zoals bromfietsers, motorrijders, autobestuurders (met of zonder aanhanger) in heel Twente met veel plezier de weg op. Het team wordt ondersteund door drie collega'’s die ervoor zorgen dat alles op de achtergrond op rolletjes loopt. Een vernieuwende aanpak en het creëren van een zeker gevoel voor de leerling is voor het gehele team een uitdaging. Samen zorgen ze er dagelijks voor dat Brookhuis slaagt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van Brookhuis in Twente! Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie