Koelmonteur koudetechniek

Houd jij je hoofd koel en heb jij technisch talent voor het oplossen van duurzame energievraagstukken? Geef je op basis van jouw kennis graag het juiste advies aan je klant? Dan ben jij misschien wel de koelmonteur koudetechniek die Van Dam zoekt voor Installatieservice.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als koelmonteur ben jij verantwoordelijk voor het installeren, inregelen en opleveren van koelinstallaties in zowel de utiliteit als in de woningbouw. De klant kan bij ons terecht voor het complete plaatje, namelijk van advies tot de installatie. Daarbij is jouw brede technische kennis onmisbaar is.


Met je eigen bus en gereedschap ga je op pad naar je klant. De opname van het project verzorg je zelf, waarna je de klant voorziet van het juiste advies. Dit koppel je terug aan de projectleider op kantoor, met wie je een hecht team vormt. Vervolgens ben jij degene die bij de klant alles installeert en inregelt.


Koeltechniek heeft de toekomst. De Van Dam Groep is een innovatief bedrijf en heeft aandacht voor duurzame technieken en energiemanagement. Wij waarderen het zeer als je actief meedenkt om deze nieuwe technieken binnen de organisatie nog beter te implementeren.

Functievereisten

 • MBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding tot installatietechniek of koeltechniek
 • Kennis van regeltechnische én elektrotechnische installaties
 • F-gassen certificaat of stek diploma is een pré
 • Klantvriendelijk en servicegericht

Aanbod

Uitdaging en afwisseling genoeg in deze baan als koelmonteur Koudetechniek. Ook investeren we graag in de ontwikkeling van onze mensen. Wij vergoeden alle opleidingen en cursussen om jou je functie goed uit te kunnen laten voeren.


Daarnaast krijg jij van ons:


 • Een eigen bus, tablet en mobiele telefoon;
 • Je eigen werkkleding en goed gereedschap;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een contract van 32-40 uur, 4 dagen werken is bij ons geen probleem!
 • 38 vrije dagen op jaarbasis, waarvan 25 vakantiedagen en 13 ADV bij een fulltime dienstverband;
 • Een passend salaris afgestemd op de functie en jouw ervaring met doorgroeimogelijkheden.
 • En hadden we al gezegd dat er een team collega’s klaarstaat dat nu al uitkijkt naar jouw komst? Collegialiteit, samenwerking én plezier is bij ons op de werkvloer volop aanwezig!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dam. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11