Projectleider / project medewerker SHT programma

Als projectleider ondersteun je het project management team, bestaande uit de managing director van het TechMed Centre, een wetenschappelijk expert op het gebied van medtech device ontwikkeling en een wetenschappelijk expert op het gebied van implementatie. Bekijk deze vacature van Universiteit Twente voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als projectleider ondersteun je het project management team, bestaande uit de managing director van het TechMed Centre, een wetenschappelijk expert op het gebied van medtech device ontwikkeling en een wetenschappelijk expert op het gebied van implementatie. Je bereid projectmeetings, workshops en evenementen voor, draagt zorg voor de verslaglegging en project administratie, houdt de projectwebsite bij en bewaakt de voortgang van de verschillende activiteiten. Je werkt hierbij nauw samen met uw collega’s die binnen het SHT programma bij de programma uitvoering betrokken zijn en een breed scala aan wetenschappers binnen de UT.  Als onderdeel van je functie ben je betrokken bij het aantrekken van externe middelen voor wetenschappelijk onderzoek en innovatie, zowel vanuit publieke middelen (nationaal of Europees), als het aantrekken van externe opdrachten in het kader van het programma alsmede het bewaken van de uitvoering daarvan.


SHT programma

Het Sustainable Healthcare Programma (SHT) programma is een strategisch impuls programma binnen de Universiteit Twente, gecoördineerd door het TechMed Centre, gericht op het vergroten van de onze impact op de maatschappij door het versnellen van de implementatie van medische technologie in de gezondheidszorg op een duurzame manier. Hierbij is probleem gestuurd en stakeholder gecentreerd innoveren van groot belang. Dit vereist een integrale aanpak, van idee tot marktintroductie, waarbij krachtige methodologieën in de verschillende ontwikkel fases benut kunnen worden, en barrières zoals op het gebied van wet en regelgeving of ten aanzien van de bekostiging zo goed mogelijk worden ondersteund. Middels het SHT programma wordt gedurende een periode van een aantal jaar een sterke impuls gegeven aan de implementatiekracht van de UT, door het opzetten van nieuwe werkwijzen en methodieken, het ontwikkelen van nieuwe instrumenten, en het opleiden van onderzoekers op relevante onderwerpen.

Functievereisten

 • Je hebt een academische opleiding afgerond;
 • Je beschikt liefst over enkele jaren werkervaring;
 • Je hebt ervaring met projectaanvragen (bij voorkeur nationaal en Europees);
 • Je hebt ervaring met het opzetten, coördineren of leiden van onderzoeks- en/of innovatieprojecten; 
 • Je hebt affiniteit met wetenschap, gezondheidszorg en technologische innovaties;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent flexibel en pro-actief.
 • Je bent een team player en verbinder

Aanbod

 • Een functie voor de duur van een jaar met uitzicht op een mogelijke verlenging van nog eens een jaar
 • 32 tot 40 uur
 • Een aanstelling binnen het TechMed Centre onder de Managing Director
 • Een salaris van maximaal €5439,-- bruto (schaal 11 CAO NU) bij een fulltime dienstverband en afhankelijk van je ervaring
 • 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering
 • 29 verlofdagen (+ 12 compensatiedagen) bij een fulltime dienstverband

Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

Over de afdeling

De Universiteit Twente heeft in de afgelopen 15 jaar een unieke en internationale positie verworven op het gebied van interdisciplinair en translationeel technisch geneeskundig en biomedisch onderzoek. Dit heeft geleid tot zeer vernieuwende opleidingen zoals Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie en Gezondheidswetenschappen. Het aandeel technisch-medische onderzoeksprojecten is gegroeid tot > 40% van het totale UT portfolio. Het nieuwe Technisch Medisch Centrum (TechMed Centre) richt zich op verbetering van de gezondheidszorg door middel van gepersonaliseerde technologie. Het TechMed Centre is gericht op interdisciplinair en translationeel onderwijs en onderzoek, en op het stimuleren van ondernemerschap door middel van een netwerk van medische bedrijven en intensieve samenwerking met ziekenhuizen. Dit komt onder andere terug in de verschillende strategische onderzoeksprogramma’s; zowel in de intern geïnitieerde programma’s, als in de programma’s met externe partijen.


Over de organisatie

De faculteit TNW werkt met zo'n 700 medewerkers en ruim 2.000 studenten aan onderwijs en onderzoek op het snijvlak van chemische technologie, toegepaste natuurkunde en biomedische technologie. Onze toepassingsgebieden zijn onder meer duurzame energie, procestechnologie en materiaalwetenschappen, nanotechnologie en technische geneeskunde. Als onderdeel van een ‘people-first' technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werken we intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in binnen- als buitenland; een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek bij ons verrichten. Het onderzoek van TNW is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.


Als werkgever biedt TNW werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Universiteit Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522NB ENSCHEDE
053 489 9111