Coördinator Externe Samenwerking Zorginstelling

De Universiteit Twente is op zoek naar een Coördinator Externe Samenwerking Zorginstelling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een coördinator externe samenwerking zorginstelling. Als coördinator ben je de spin in het web van de samenwerking met de zorginstelling op het gebied van onderzoek en innovatie. Onder directe aansturing van de Medische Directeur en in de nauwe samenwerking met je collega draag je bij aan de ontwikkeling en implementatie van een strategie ten aanzien van de belangrijkste samenwerkingsrelaties. In dit kader zorg je voor een goed overzicht van alle lopende en toekomstige activiteiten met deze partners, draag je bij aan het beleid op dit gebied en zoek je actief naar kansen op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie. Je onderhoudt nauwe contacten met de strategische partners, draagt bij aan de evaluatie van de samenwerking en identificeert zowel kansen als problemen en zet waar nodig de juiste acties in gang. Mede dankzij jouw inzet wordt de impact van het TechMed Centre op de gezondheidzorg verder vergroot.

Functievereisten

Je weet door je achtergrond en ervaring geneeskunde en technologie aan elkaar te verbinden en de positie en profilering van de UT in het medische veld te versterken en de grote inhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden optimaal te benutten. Je bent van nature een bruggenbouwer, die verbindt en de samenwerking zoek en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit. Je hebt een hoog ambitieniveau en paart daadkracht aan een flexibele instelling. Hierdoor kun je snel en adequaat inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt een masteropleiding Technische Geneeskunde (of van vergelijkbare aard) afgerond;


  • Je beschikt over een gedegen werkervaring in bij voorkeur een ziekenhuis omgeving;
  • Je hebt affiniteit met wetenschap en technologische innovaties;
  • Enige bestuurlijk en/of leidinggevende ervaring is een pré;
  • Je ambieert persoonlijke ontwikkeling in het politiek/bestuurlijke domein in de gezondheidzorg.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie van 16 – 24 uur per week in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. De aard van de functie leent zich voor een hybride aanstelling bij zowel de Universiteit Twente als in het zorgveld. Mocht je dit overwegen dan nodigen we je van harte uit om dit pad samen met ons te verkennen. Het betreft vooralsnog een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald in schaal 11 of 12 geplaatst van de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast bieden wij 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

De Universiteit Twente heeft in de afgelopen 15 jaar een unieke en internationale positie verworven op het gebied van interdisciplinair en translationeel technisch geneeskundig en biomedisch onderzoek. Dit heeft geleid tot zeer vernieuwende opleidingen zoals Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie en Gezondheidswetenschappen. Het aandeel technisch-medische onderzoeksprojecten is gegroeid tot 0% van het totale UT portfolio. Het nieuwe Technisch Medisch Centrum richt zich op innovatie van de gezondheidzorg door middel van gepersonaliseerde technologie. Het TechMed Centre is gericht op interdisciplinair en translationeel onderwijs en onderzoek, en op het stimuleren van ondernemerschap doormiddel van een netwerk van medische bedrijven en intensieve samenwerking met zorginstellingen. Het TechMed Centre werkt dan ook intensief samen met een groot aantal academische ziekenhuizen, topklinische ziekenhuizen en overige zorginstellingen. Vanuit de stage Technische Geneeskunde en diverse onderzoeksprojecten maar ook vanuit initiatieven zoals de Pioneers in Healthcare en TURBO voucher regelingen zijn veel samenwerkingsrelaties ontstaan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522 NB ENSCHEDE
053 - 4899 111