Bedrijfscontactfunctionaris

Gemeente Twenterand is op zoek naar een enthousiaste netwerker die als Bedrijfscontactfunctionaris hét gezicht is voor bedrijvig Twenterand!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw talenten inzetten om Twenterand een prettige vestigingslocatie te laten zijn en een enthousiaste partner te maken voor ondernemers.

Functievereisten

Heb jij een aangename en vlotte babbel en kun je goed een netwerk onderhouden?

Begrijp jij als geen ander wat ondernemers willen, durf jij je daar hard voor te maken èn kun je dat goed verkopen ‘binnens- en buitenshuis’?

Heb jij een politieke antenne, kijk jij graag vanuit verschillende invalshoeken naar een situatie en kun jij door samen te werken creatieve oplossingen vinden om de meest mooie resultaten te boeken voor onze ondernemers?

En beschik jij over het werk- en denkniveau en de ervaring om in te schatten wat bedrijvig Twenterand van ons nodig heeft en kun jij dit vertalen in een advies over onze werkprocessen, ambities en strategische visie voor het ondernemersklimaat?


Aanbod

  • Jou een uitdagende rol bieden in een organisatie die ambitieus is.
  • Functioneren op basis van informele korte lijntjes en maximaal vertrouwen hebben in jouw professionaliteit.
  • Oog hebben voor jouw ontwikkeling en je daarin willen stimuleren en faciliteren.
  • Altijd open staan voor jouw innovatieve ideeën en suggesties over hoe we nog dienstverlenender kunnen zijn als overheid.
  • Ruimte bieden om hybride te werken en je tijd zo in te delen dat jij optimaal kunt functioneren Je een bruto salaris bieden tussen
  • € 2.865, - (aanloopschaal 9) en € 4.671, - (functieschaal 10) op fulltimebasis (36 uur per week). Dit is exclusief 17,05% individueel keuzebudget (de daadwerkelijke inschaling stemmen we met jou af in een nader gesprek); en na een jaar samen met jou kijken of we een goede match zijn voor elkaar.

Bedrijfsprofiel

Om ervoor te zorgen dat wij net zo goed bij jou passen als jij bij ons, laten we je graag kennismaken met onze kleinschalige en gemoedelijke gemeentelijke organisatie, je toekomstige collega’s en de diverse portefeuille aan ondernemers die Twenterand rijk is. Dat doen wij het liefst door een informeel kennismakingsgesprek met je te plannen waarbij we je inzicht willen geven in de ambities en ondernemers van onze plattelandsgemeente, maar ook vooral je willen stimuleren om samen met ons te kijken naar hoe jij deze rol zou willen invullen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Twenterand. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!