Technisch Specialist Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen

Twente Milieu is op zoek naar een Technisch Specialist Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen. Vind jij het leuk om te werken aan moderne voertuigen met complexe opbouw? Ben jij die techneut die samen met een betrokken team ervoor zorgt dat het materieel zonder problemen dagelijks het afval ophaalt? Lees dan verder welke leuke uitdaging Twente Milieu voor jou heeft.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Technisch Specialist op de afdeling Werkplaatsen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en keuringen van al hun materiaal en machines.


Waar ga jij je mee bezig houden?

 • Je voert onderhoud en reparaties uit aan kraakpersopbouw, laadkranen, zijladers, winterdienst machines en soortgelijke machines;
 • Je stelt met moderne diagnoseapparatuur storingen vast.

In al je werkzaamheden pas je de wettelijke kaders toe met betrekking tot kwaliteit, ARBO en Milieu.

Functievereisten

Wie zoekt Twente Milieu?

 • Je hebt een afgeronde technische MBO4 opleiding en relevante werkervaring;
 • Je hebt brede kennis van elektronica en hydrauliek;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B; (C en/of E is een pré);
 • Je staat open voor onregelmatige diensten.

De standplaats is Enschede, maar in de toekomst wordt er ook verwacht dat je inzetbaar bent op de overige werkplaatsen van Twente Milieu. Je werkt standaard van 07.30 – 16.00 uur, maar ook avond-/weekenddiensten wanneer nodig.

Aanbod

Wat bieden ze?

 • In eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren en een klik binnen het team is er de mogelijkheid op een vast dienstverband;
 • Conform CAO Grondstoffen Energie en Omgeving een salaris tussen € 2508 en € 3256 bruto per maand. Exacte vaststelling afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • En zeker zo belangrijk; een mooie plek in een leuk en dynamische omgeving.

Bedrijfsprofiel Twente Milieu

Dit is waarom je bij Twente Milieu wilt werken:

Bij Twente Milieu werken ze graag en veel samen. Met elkaar zorgen ze dat het werk afkomt en we staan voor kwaliteit. Twente Milieu is een professionele, duurzame en sociale werkgever die gaat voor een leefbaar Twente. Een organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en waar je echt het verschil kan maken.


Ze geloven dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Dat betekent dat ze goed zorgen voor de medewerkers:

 • Ze zetten hoog in op persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • Vitaliteit van medewerkers is een belangrijk thema;
 • Ze geven zoveel mogelijk vrijheid. Daarbij worden de verantwoordelijkheden zo laag als mogelijk in de organisatie gelegd;
 • Ze moedigen medewerkers aan zelfstandig keuzes te maken en er is veel ruimte voor eigen inbreng;

Medewerkers krijgen de ruimte en waar dat kan werken ze vanuit huis of andere locaties. Dit draagt bij aan een goede werkbalans en aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111