Stratenmaker

Twente Milieu is op zoek naar een stratenmaker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als stratenmaker voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan diverse soorten bestratingen in Haaksbergen en Borne. Twente Milieu breed doe je ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij de ondergrondse verzamelcontainers. Je repareert en verhelpt klachten en storingen van drainage en vrij verval riolen en huisaansluitingen. Daarnaast breng je bermverhardingen aan ten behoeve van onderhoud van sloten en bermen in het buitengebied. Tevens plaats je verkeersborden, regel je afzettingen en assisteer je bij calamiteiten.


De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar je bent regionaal inzetbaar over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

  • Ervaring als stratenmaker is een vereiste;
  • Diploma vakman GWW;
  • Rijbewijs B (E) is een pré;
  • Certificaat veilig werken langs de weg pré;
  • Je bent klant- en resultaatgericht;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111