Operator / Machinist Rioolreinigingsvoertuigen

Als Operator / Machinist Rioolreinigingsvoertuigen bij Twente Milieu word je samen met je collega's verantwoordelijk voor de bevordering van de openbare hygiëne. Wil jij wateroverlast voorkomen door het reinigen van het rioolstelstel? Lees dan verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De afdeling Rioolservice bij Twente Milieu bestaat uit een groep van 12 betrokken collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de bevordering van de openbare hygiëne. Om bijvoorbeeld wateroverlast te voorkomen, reinig je het rioolstelstel. Hiervoor bedien je een hogedruk spoel- en zuigcombinatie met 100% spoelwaterrecycling, waarmee je het gemeentelijke rioolnetwerk reinigt in de regio Twente.


Je reinigt en ledigt kolken en putten en je spuit drainagesystemen door. Ook voer je kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en allerlei andere voorkomende werkzaamheden. Werkervaring in de rioolreiniging is een vereiste. Je rapporteert aan je teamleider.


De standplaats is Hengelo, maar er wordt van je verwacht dat je regionaal inzetbaar bent over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

  • MBO 2 werk- en denkniveau;
  • Rijbewijs BCE;
  • Opleiding VCA;
  • Veilig werken in riolen en veilig werken langs de weg;
  • Een gezonde dosis incasseringsvermogen;
  • Klantgericht;
  • Representatief;
  • Je toont initiatief en kunt zelfstandig werken;
  • Flexibiliteit in de werkzaamheden.

Aanbod

Twente Milieu biedt een uitdagende baan binnen een organisatie en afdeling die in beweging is. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving Services is deze functie ingeschaald in salarisschaal E. Twente Milieu biedt daarnaast een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Wij bieden een jaarcontract dat, als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111