Medewerker Boomverzorger

Twente Milieu is op zoek naar een Medewerker Boomverzorger die verantwoordelijk wordt voor alle voorkomende werkzaamheden rondom beheer van bomen, waaronder het snoeien en vellen en de aanplant van bomen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als boomverzorger ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden rondom beheer van bomen, waaronder het snoeien en vellen en de aanplant van bomen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden heb je een resultaat- en klantgerichte opstelling richting je opdrachtgever, je collega’s en de inwoners. Er wordt van je verwacht dat je op een veilige en verantwoorde manier te werk gaat, met het oog op naleving van de ARBO-voorschriften. Mocht je tegen gevaarlijke situaties of incidenten aanlopen, dan maak je hier een melding van. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, wordt er door Twente Milieu materieel en voertuigen beschikbaar gesteld. Je bent het gezicht van Twente Milieu. Er wordt dan ook verwacht dat je een representatieve houding hebt.


De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar je bent regionaal inzetbaar over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

 • Afgeronde relevante mbo-opleiding(en) in het Groen;
 • Afgerond ETW opleiding pré;
 • Relevante kennis van bomen;
 • Je beschikt over functiegerelateerde diploma’s;
 • Certificaat boomklimmen 1 pré;
 • Certificaat boom veiligheidscontroleur pré;
 • Certificaat veilig werken langs de weg (pré);
 • Rijbewijs BE (BCE pré);
 • Je bent in het bezit van ARBO-certificaten om de machines te kunnen bedienen;
 • Je bent klant- en resultaatgericht;
 • Je hebt erantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111