Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij scholier of student en op zoek naar een leerzame en leuke stage vanaf september 2022? Voel jij je betrokken bij Twente als regio? Vind jij het een uitdaging om te werken aan het positioneren van Twente, als Toonaangevende groene technologische topregio? Maak dan snel kennis met de uitvoeringsorganisatie van de Twente Board!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-7-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Je gaat je bij ons dagelijks bezighouden met het invoeren van vacatures en het actualiseren van de vacaturebank op Twente.com middels een CRM-systeem. De vacatures die je in het systeem invult worden automatisch doorgezet op onze website. Het is dus belangrijk dat dit nauwkeurig gebeurt, want met circa 30.000 bezoekers per maand gaan veel mensen dit zien!


Daarnaast heeft onze content marketeer veel behoefte aan ondersteuning bij verschillende marketing- en communicatieactiviteiten. Zo kan het zijn dat je ondersteuning verleent bij het verzenden van nieuwsbrieven, het plaatsen van content op Twente.com, het schrijven van social mediaberichten op Facebook, Twitter en LinkedIn of bij het zoeken naar interessante nieuwsitems, events of bijeenkomsten om te delen in ons netwerk. 


Als je bij ons stage loopt, dan kom je te werken in het rode hart van Twente. Je komt veel in contact met Twentse bedrijven, talenten en andere professionals. Je leert alles over de innovaties en technologieën die de bedrijven in Twente met zich meebrengen. Maar misschien kom je ook alvast in contact met jouw toekomstige werkgever. Dat zou mooi zijn toch?!

Functievereisten

Wat is vereist?

Wij hebben behoefte aan iemand die:

  Leergierig en enthousiast is

  De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift

  Handig is met het werken in verschillende software en computerprogramma’s (Photoshop is een pré)

  Snel ingewerkt is en zelfstandig kan werken 

  Affiniteit heeft met (online) marketing (dit is zeker een grote plus)

  Het leuk vindt om in een jonge en dynamische omgeving te werken

  Ons verhaal verder wil vertellen en delen

✓  Mbo-4 niveau

Aanbod

Wat krijg jij?

  Passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring

  Een leuk en gemotiveerd team

  Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief

  Afwisselende taken en verantwoordelijkheden

  Uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer 

  Stagevergoeding

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie

Twente Board is een unieke samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. Samen bepalen we de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te versterken. Wij verbinden onderwijs, organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan voor 1 juli 2022 je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Walter Nordsiek via 06 10 90 80 66 of via email w.nordsiek@twenteboard.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?

Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839