Stagiair social media

Wil jij het verschil maken voor Twente? Wil jij mensen binnen en buiten de regio met elkaar verbinden? Dat is namelijk precies wat de Twente Board doet. Met als doel de regio duurzaam economisch te laten groeien met nieuwe bedrijven, organisaties en internationale talenten. Maak jij het verschil voor jezelf én voor Twente?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wil je in februari 2022 beginnen met stagelopen? Wij hebben in ons team marketing en communicatie een plek beschikbaar voor een enthousiaste, pro-actieve stagiair die graag ervaring op wil doen in het werkveld van digital marketing, en in het bijzonder op het gebied van social media. 


Jouw rol

Je ondersteunt onze digital- en content marketeers bij:

  • Ontwikkelen van diverse soorten content
  • Creëren van film en/of animaties
  • Plaatsen van social media berichten in onze kanalen
  • Actualiseren van de content kalender
  • Analyseren van de bereikcijfers en engagement op social media

En alle social media gerelateerde onderwerpen die we in de dynamiek van het merk Twente tegen komen. 


Jouw team

De marketing en communicatie afdeling bestaat uit twee digital marketeers, één content marketeer, vier platform medewerkers, een communicatie medewerker, een senior communicatie adviseur en een brandmanager. Het team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het merk Twente, het platform twente.com, het Talent-en bedrijvenportaal en de communicatie van de Twente Board. 

Functievereisten

Wij zoeken een energieke tweede- of derdejaars student op HBO niveau, die via social media wil bijdragen aan het profileren van het merk Twente: 

  • frisse blik en open houding
  • van nature nieuwsgierig
  • ondernemend en zelfstandig
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • beschikbaar vanaf februari 2022

Aanbod

Stagelopen moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je wat je zoekt. Je werkt in een dynamische omgeving, waar je veel vrijheid krijgt. Je bent onderdeel van het marketing en communicatie team en wordt begeleid door één van onze digital marketeers. Wij stimuleren en ondersteunen jou bij het behalen van jouw leerdoelen. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie 

Twente Board is een unieke triple-helix samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. We bepalen samen de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te behouden en te versterken. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente. 

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar i.kosters@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de stage dan kun je contact opnemen met Ellen Kuipers via 06  12 32 77 45 of via email e.kuipers@twenteboard.nl.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839