Digital marketeer

Wil jij het verschil maken voor Twente? Wil jij mensen binnen en buiten de regio met elkaar verbinden? Dat is namelijk precies wat de Twente Board doet. Met als doel de regio duurzaam economisch te laten groeien met nieuwe bedrijven, organisaties en internationale talenten. Maak jij het verschil voor jezelf én voor Twente? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-9-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
11-10-2021
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Functie omschrijving 

Als Digital Marketeer werk je aan de zichtbaarheid van het merk Twente. Twente positioneren bij  (internationaal) talent en innovatieve bedrijven. De journey van generatie Z is jou bekend, de online wereld heeft geen geheimen voor jou en je krijgt een kick van groeiende bereikcijfers. Ook social media is helemaal jouw ding. Incidenteel ondersteun je bij het programmeren en organiseren van een (online) event.  


Wij zoeken een energieke marketeer die Twente op de kaart wil zetten bij het bedrijfsleven én bij (internationaal) talent. Pro-actief meedenken zit in je DNA. Je hebt een frisse blik en denkt online. En dat niet alleen, je bent ook nieuwsgierig, je wilt graag alles weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het gebied van digital marketing. En die gaan razendsnel.  


Werkzaamheden 

 • Ontwikkelen, beheren en optimaliseren van doelgroep campagnes  
 • Opstellen van campagne plannen en doorvertalen naar concrete acties;  
 • Inrichten marketing automation flows en nieuwsbrieven maken 
 • Aansturen specialisten op het gebied van SEA, SEO en contentcreatie; 
 • Analyseren van data en rapportage maken van campagnes;  
 • Ervaring met advertentie inkoop in tools als Facebook Businessmanager en Google Adwords 

Functievereisten

Profiel en competenties voor de functie 

 • HBO/WO werk- en denkniveau en ten minste een relevante afgeronde HBO-opleiding;  
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;  
 • Kennis van campagnes, customer journeys, social media, e.d. 
 • Pro-actief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen; 
 • Enthousiasme en overtuigingskracht bij het uitvoeren van campagnes; 
 • Creatief en communicatief vaardig. 

Aanbod

Ons aanbod  

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Twente Board heeft een platte organisatiestructuur waardoor je op jouw manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van deze regio. We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32 - 38 uur per week en gewaardeerd in schaal 10 (conform CAO van de Universiteit Twente). 

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie  

Twente Board is een unieke triple-helix samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. We bepalen samen de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te behouden en te versterken. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente.  


Onze opgave  

Twentse bedrijven ontwikkelen dagelijks innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’ die impact maken voor de wereld van morgen. De Twente Board werkt samen om Twente te ontwikkelen tot een Europees toonaangevende technologische regio. Hiervoor investeren we in de innovatiekracht voor een toekomstbestendig en duurzaam Twente en in het aantrekken en behouden van talent. Het positioneren van Twente is onze centrale opgave. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Board. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839