Besturingstechnicus, Software engineer

Twenco Composite Manufacturing Equipment in Vriezenveen zoekt per direct een Besturingstechnicus, Software engineer m/v (minimaal 40 uur).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-5-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je werkt zelfstandig in samenwerking met andere disciplines en bent verantwoordelijk voor het machinebesturingen ontwerp en de implementatie. Hierbij krijgt je kennis en creativiteit de volle ruimte en zijn er geen limieten in jouw zelfontplooiing. Je ontwerpt conform de klant en CE-eisen het machine schakel en besturing schema in combinatie met hydraulisch/pneumatische/sensor functies. Programmeert LabVIEW in de IPC/Industriële controller en bij uitzondering Siemens-PLC. Het kan voorkomen dat er soms op locatie installatie en service ondersteuning gegeven moet worden. Dit is in bijna alle gevallen internationaal

Functievereisten

  • Afgeronde HTS-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronisch of gelijkwaardig.
  • Kennis van industriële automatisering is een pre.
  • Bij voorkeur werkervaring op een engineeringafdeling.
  • Kennis van software; Microsoft Office, EPLAN, LabVIEW, Siemens-PLC, 3D CAD of gelijkwaardig.
  • Communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

Aanbod

Werknemers zijn de kern van het bedrijf en daarbij hoort een open en volwassen onderlinge omgang met elkaar. En houdt zich aan de regels voor verantwoord ondernemen om de balans te bereiken tussen mens, maatschappij, milieu en meerwaarde. Daarom wil Twenco niet gebonden zijn aan een bedrijfsvereniging of pensioenfonds. Maar volgt de CAO Koninklijke Metaalunie Metaalbewerkingsbedrijven.

Bedrijfsprofiel Twenco

Twenco is een internationaal opererend bedrijf aan de bedrijfsweg in Vriezenveen. Twenco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van speciale machines en elektronica voor de productie van windturbine rotorbladen (wieken). En doordat wij voortdurend innoveren hebben wij een technologische voorsprong behaald met al s resultaat dat onze opdrachtgevers tot de top 5 van de wereld behoren. Daarnaast ontwerpt en produceert Twenco sensoren/elektronica voor het monitoren en besturen van composiet productie processen, in de industrie, luchtvaart, automotive, laboratoria, onderzoek instituten etc.


Bedrijfscultuur

  • Twenco is een bedrijf met een klein en betrokken team en een informele sfeer. Eigen inbreng en 
  • initiatieven worden zeer gewaardeerd. Persoonlijke ontwikkeling wordt gezien als vanzelfsprekend. 
  • Flexibele invulling van de balans tussen werk en privé.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijfsweg 86
7671EG VRIEZENVEEN
0546 - 713 141