Administratief medewerker

Twenco Composite Manufacturing Equipment in Vriezenveen zoekt per direct een administratief medewerker m/v (minimaal 32 uur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-5-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als financieel administratief medewerker bij Twenco ga je zelfstandig aan de slag binnen het team “financiële administratie”. Je bent samen verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop, crediteurenadministratie, loonadministratie en onderhoud van het ERP-systeem Navision dat op dit moment geïmplementeerd wordt. Verder zal het voorkomen dat je communiceert met onze leveranciers (nationaal) en klanten (internationaal). Het betreft hier een flexibel in te vullen functie voor zo´n 32 tot 40 uur/week.

Functievereisten

  • Mbo/hbo-opleiding bedrijfsadministratie, bedrijfskunde of bedrijfseconomie
  • Bij voorkeur werkervaring op een gelijksoortige functie.
  • Kennis van software; Microsoft office, Navision of gelijkwaardig.
  • Goede communicatieve vaardigheden en taalbeheersing van Nederlands en Engels is een pre

Aanbod

Werknemers zijn de kern van het bedrijf en daarbij hoort een open en volwassen onderlinge omgang met elkaar. En houdt zich aan de regels voor verantwoord ondernemen om de balans te bereiken tussen mens, maatschappij, milieu en meerwaarde. Daarom wil Twenco niet gebonden zijn aan een bedrijfsvereniging of pensioenfonds. Maar volgt Twenco de regels van de CAO Koninklijke Metaalunie Metaalbewerkingsbedrijven.

Bedrijfsprofiel Twenco

Twenco is een internationaal opererend bedrijf aan de bedrijfsweg in Vriezenveen. Twenco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van speciale machines en elektronica voor de productie van windturbine rotorbladen (wieken). En doordat wij voortdurend innoveren hebben wij een technologische voorsprong behaald met al s resultaat dat onze opdrachtgevers tot de top 5 van de wereld behoren. Daarnaast ontwerpt en produceert Twenco sensoren/elektronica voor het monitoren en besturen van composiet productie processen, in de industrie, luchtvaart, automotive, laboratoria, onderzoek instituten etc


Bedrijfscultuur

Twenco is een bedrijf met een klein en betrokken team en een informele sfeer. Eigen inbreng en initiatieven worden zeer gewaardeerd. Persoonlijke ontwikkeling wordt gezien als vanzelfsprekend. Flexibele invulling van de balans tussen werk en privé.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijfsweg 86
7671EG VRIEZENVEEN
0546 - 713 141