Elektronica PCB en Software engineer

Twenco Composite Manufacturing Equipment in Vriezenveen zoekt per direct een Elektronica PCB en Software engineer m/v (40 uur).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-7-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Product omschrijving

Gebaseerd op het meten van Dielectrische veranderingen zijn materiaal en procesveranderingen te detecteren. Maar ook defecten in materialen (Niet Destructief Onderzoek). De gemeten veranderingen kunnen gebruikt worden om het proces te monitoren of te besturen. Maar ook real time te koppelen aan bijvoorbeeld simulatie software of augmented reality. Deze door Twenco gepatenteerde techniek is nog sterk in ontwikkeling.


Functie-omschrijving

Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, proto typing en testen. Jij maakt het ontwerp en schema, ontwerpt de PCB en programmeert de MCUs.

Functievereisten

Afgeronde HBO/WO opleiding Elektrotechniek.

• Ervaring in het ontwerpen van elektronica.

• Zelfstandig.

• Kennis van software; Microsoft Office, Ultiboard, Multisim, LabVIEW en programmeren in C,

C++ etc.

• Programmeerbare elektronica (microcontrollers, Atmel, ARM, FPGA).

• Communicatiebussen (I2C, SPI, UART).

• Kennis van analoge RF signaal verwerking.

• Zelfstandig PCB ontwerpen en produceren.

Je bent gepassioneerd en ziet technische problemen als uitdaging. Je denkt in oplossingen en

durft initiatief te nemen.

• Je bent leergierig en wil je blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk

gebied.

• Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van Nederlands en Engels.

Aanbod

Werknemers zijn de kern van het bedrijf en daarbij hoort een open en volwassen onderlinge omgang met elkaar. En houdt zich aan de regels voor verantwoord ondernemen om de balans te bereiken tussen mens, maatschappij, milieu en meerwaarde. Daarom wil Twenco niet gebonden zijn aan een bedrijfsvereniging of pensioen fonds. Maar volgt de CAO Koninklijke Metaalunie Metaalbewerkingsbedrijven. 

Bedrijfsprofiel Twenco

Twenco is een internationaal opererend bedrijf aan de bedrijfsweg in Vriezenveen. Twenco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van speciale machines en elektronica voor de productie van windturbine rotorbladen (wieken). En doordat wij voortdurend innoveren hebben wij een technologische voorsprong behaald met al s resultaat dat onze opdrachtgevers tot de top 5 van de wereld behoren.

Daarnaast ontwerpt en produceert Twenco sensoren/elektronica voor het monitoren en besturen van composiet productie processen, in de industrie, luchtvaart, automotive, laboratoria, onderzoek instituten etc.

Bedrijfscultuur

Twenco is een bedrijf met een klein en betrokken team en een informele sfeer. Eigen inbreng en initiatieven worden zeer gewaardeerd. Persoonlijke ontwikkeling wordt gezien als vanzelfsprekend.

Flexibele invulling van de balans tussen werk en privé.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijfsweg 86
7671EG VRIEZENVEEN
0546 - 713 141