Planner

Word jij er blij van om als een spin in het web de werkzaamheden te coördineren, plannen en controleren? Mensen te verbinden en het overzicht te houden, om te komen tot excellent gepland onderhoud?  Dan is de functie van Planner wat voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Goed werkende installaties zijn voor Twence belangrijk. Om onze installaties in een prima conditie te houden is preventief en correctief onderhoud van groot belang. Jij wijst werkzaamheden toe aan medewerkers op basis van flexibiliteit, zelfstandigheid, capaciteit, kwaliteit en aandachtsgebied. Het is een uitdagende baan voor een goede organisator die onder alle omstandigheden het overzicht weet te bewaren. Je weet de planning overtuigend te brengen zodat het voor medewerkers en contractors duidelijk is waar en hoe ze de klus moeten uitvoeren. 


Hoe ziet je dag eruit

In deze rol zien je dagen er vaak verschillend uit, maar ben je vooral bezig met het plannen van werkzaamheden waarbij afstemming plaatsvindt tussen werkvoorbereiders en medewerkers werkvergunningen. De teamleider Asset Behoud bespreekt de planning met de technici die het werk moeten uitvoeren. Ergens later op de dag lopen monteurs tegen onvoorziene zaken aan en willen ze weten of ze verder kunnen, jij moet beoordelen of dit kan of dat anderen een beslissing moeten nemen. Vervolgens ga je alvast kijken wat je voor morgen moet organiseren en plannen, de jaarplanning heb je al bijna afgerond, je checkt alleen nog of alle PO-taken in de planning voor 2022 staan. Het lukt nog net om tijd te nemen voor je lunch. Daarna wordt je aandacht al weer volop geëist bij werkzaamheden die afgerond zijn en kun je de werkzaamheden voor morgen al op het planbord plaatsen. Vandaag liepen de geplande werkzaamheden zoals verwacht, maar soms blijft het afwachten of de planning klopt of bijgesteld moet worden. Er kunnen zich onverwachte zaken voordoen. Vandaag heb je tijd en zorg je voor het vastleggen van de bevindingen en de verdere nazorg en bespreek je de resultaten met je teamleider. Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van geplande werkzaamheden en ziet er op toe dat alles veilig en ordentelijk verloopt. Daarnaast ben je intermediair tussen werkvoorbereiders en uitvoerende medewerkers. 

Functievereisten

 • Je beschikt over een mbo 4 werk- en denkniveau in een technische richting; 
 • Je bent accuraat, pragmatisch en flexibel; 
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands is een must, Duits en Engels zijn een Pré;
 • Kennis van het officepakket en ERP;
 • Ervaring met plantaken;

Aanbod

Een baan waarin je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Op elke plek in onze organisatie wordt voortdurend gekeken hoe we kunnen bijdragen aan het optimaal terugwinnen van grondstoffen en het vergroten van de duurzame energieproductie. Daarnaast biedt Twence een maandsalaris tot max. €3.740,- met aanvullend uitstekende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Aangesloten bij het pensioenfonds van het ABP;
 • Aanvullende variabele beloning tot 6%;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Volop ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Twence

Afval als bron van herbruikbare grondstoffen Energie produceren uit hernieuwbare bronnen. Twence uit ondernemend Enschede in Twente, zet zo restafval in voor energetische benutting, zolang dit nog de meest efficiënte vorm van gebruik is. Tegelijkertijd brengt het bedrijf nuttige materialen en grondstoffen terug in de kringloop. Daarmee levert het een bijdrage aan de besparing op fossiele brandstoffen, de vermijding van CO2-uitstoot en de vergroting van het hergebruik van kostbare grondstoffen. Stap voor stap verbreedt en verdiept Twence de bijdrage aan een groeiende circulaire economie. De onderneming haalt grondstoffen en herbruikbare materialen uit onvolledig (voor)gesorteerde stromen en uit de bodemassen van energiecentrales. Voor het opwekken van energie gebruikt Twence afval en biomassa die van het herbruikbare materiaal zijn ontdaan door bronscheiding of nascheiding. Daarnaast benut het bedrijf de zon als oneindige bron van energie met zonneparken. Energie van de toekomst Energie uit hernieuwbare bronnen is de energie van de toekomst. Uit materiaalstromen die na energieopwekking overblijven worden steeds meer mineralen teruggewonnen om nieuwe metaalproducten en bouwmaterialen te kunnen produceren. Uit de rookgassen van de energiecentrales wordt de CO2 gefilterd, waarvoor toepassingen zowel in de glastuinbouw als voor de productie van duurzame brand- en bouwstoffen in ruime mate aanwezig zijn. Twente vergroenen Het bedrijf haalt een hoog rendement energie uit afval, dat van al het herbruikbare materiaal is ontdaan. Om uitputting van natuurlijke grond- en brandstoffen te voorkomen, is uitgebalanceerde benutting van alle materialen noodzakelijk. Afval is zo geen afval meer, maar een bron van energie en grondstoffen die heel Twente helpt vergroenen. Twence levert warmte voor stadsverwarming, stoom voor nabijgelegen industrieën, elektriciteit aan het openbare elektriciteitsnet, herbruikbare grondstoffen als metalen, bodemassen voor onder meer de wegenbouw, compost voor hergebruik in tuinen en natriumbicarbonaat voor de eigen installaties. Bovenal biedt Twence veel indirecte werkgelegenheid, vooral in de regionale maakindustrie, transportsector en kennisbranche. Opwerking Bij het omzetten van afval in energie door verbranding blijft per definitie een onbrandbaar deel over onder in de verbrandingsoven: de as. Zelfs hierin zitten bruikbare grondstoffen. Twence beschikt over de beste apparatuur voor de opwerking van as. De kleinste metaaldeeltjes – tot het formaat van een speldenknop – worden gehaald uit de verbrandingsresten van de energiecentrale. Niet alleen ijzer, maar ook aluminium, zink en koper worden weer teruggebracht in de materialenkringloop. Tegelijkertijd worden de bodemassen zo zuiver dat deze ook kunnen worden gebruikt als vervanger van zand en grind, bijvoorbeeld voor het maken van beton.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twence. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boldershoekweg 51
7554 RT HENGELO
074 - 2404 444