Oriëntatiebaan voor zij-instromers

Heb jij interesse in de zorg en ben jij benieuwd of de zorgsector past bij jouw ambities? TriviumMeulenbeltZorg biedt voor zij-instromers een betaalde mogelijkheid om in 3 maanden kennis te maken met de zorgsector, ook naast je huidige baan!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
18
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wil jij werken en leren bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!

TMZ groeit en vindt het belangrijk om nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg te blijven bieden. Daarom krijgen zij-instromers bij ons de kans zich te oriënteren in de zorg en de mogelijkheid te kijken of een opleidingstraject passend is. 


Binnen TMZ bieden wij twee keer per jaar oriëntatiebanen aan voor de duur van 3 maanden. Tijdens deze periode loop je mee op twee verschillende afdelingen binnen TMZ. Je kunt kiezen voor een contract tussen de 12 en 24 uur per week en je wordt ingepland op basis van jouw eigen beschikbaarheid. Dus ook naast je huidige baan kun jij kijken of een overstap naar de zorg bij je past.


Oriënteren in de zorg

Als zij-instromer bij TMZ wordt jij meegenomen in de dagelijkse zorg voor de cliënten en bewoners. Om te ontdekken of de zorgsector bij jou past, loop je mee tijdens de werkzaamheden van een verzorgende IG of een verpleegkundige van verschillende afdelingen. Je maakt kennis met de cliënten en hun naasten en de persoonlijke zorg die bijdraagt aan kwaliteit van leven.


Werken en leren

Via een oriëntatiebaan kom je erachter of jij werkzaam wilt zijn in de zorg. Ben je enthousiast, dan kijken we samen naar de opleidingsmogelijkheden binnen TMZ. Er zijn mogelijkheden voor een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL op MBO niveau) of een Duaal traject (HBO niveau).

TMZ biedt de volgende beroepsopleidingen aan:

 • Verzorgende IG
 • MBO Verpleegkundige
 • HBO Verpleegkundige

Functievereisten

 • Enthousiasme en nieuwsgierigheid om je actief te kunnen oriënteren;
 • Interesse in de ouderenzorg;
 • Ambitie om in de nabije toekomst een zorgopleiding te volgen binnen TriviumMeulenbeltZorg;

Aanbod

 • Een betaalde mogelijkheid om te ontdekken of de zorgsector en de organisatie bij jouw past;
 • Roosterplanning aangepast op jouw beschikbaarheid;
 • Salaris volgens de CAO VVT;
 • Een contract voor de duur van 3 maanden;
 • Na afronden van de oriëntatiebaan, de mogelijkheid voor een passende beroepsopleiding;

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2400 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie en samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals staan bij ons centraal. Samen verlenen we de zorg en maken we de zorg persoonlijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TriviumMeulenbeltZorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!