Psycholoog

Ben jij een (GZ of basis) psycholoog die ruimte wil voor professionele ontwikkeling in een innovatief klimaat? Wil jij werken in een jong en enthousiast team waarbij je altijd kunt aankloppen? Zoek jij een organisatie met veel ontwikkelingen op het gebied van complex onbegrepen gedrag waar een belangrijke taak ligt voor de psycholoog? Dan gaat Trivium Meulenbelt Zorg met jou in gesprek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-4-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Zie jij het voor je?

Onderzoek en behandeling:

Als (GZ of basis) psycholoog verricht jij (neuro)psychologisch onderzoek in het kader van psychodiagnostische doeleinden. Je behandelt cliënten en geeft psycho-educatie aan naasten en zorgteams. Je indiceert in samenwerking met meerdere disciplines behandel- en leerprogramma’s voor de cliënten en hun naasten.

In de functie van psycholoog ben je flexibel en werk je in verschillende settingen. Je expertise kan worden gevraagd binnen de dagbehandeling, revalidatiezorg en overbruggingsafdeling maar kan ook nodig zijn ter ondersteuning van de wijkteams of van bewoners en zorgteams in somatische of psychogeriatrische afdelingen.

TMZ maakt tevens deel uit van een samenwerkingsverband waarbinnen, samen met andere zorgaanbieders en het zorgkantoor, een regionaal expertisecentrum ontwikkeld wordt. Dit centrum bestaat uit een regionaal consultatie team en 3 D-ZEP afdelingen (Dementie en Zeer Ernstig Probleemgedrag) voor tijdelijk verblijf (observatie, diagnose, behandeling/begeleiding).


Adviseren en begeleiden:

Jij informeert en adviseert overige disciplines in het multidisciplinair overleg. Je biedt teams/medewerkers begeleiding en ondersteuning bij (ingrijpende) gebeurtenissen en vraagstukken en bevordert de deskundigheid van medewerkers d.m.v. klinische lessen. Daarnaast geef jij lezingen aan mantelzorgers, vrijwilligers en/of medewerkers. Jij levert een bijdrage aan beleidsontwikkeling op het gebied van mentaal welbevinden, kwaliteit van leven en zorgvisie en neemt je verantwoordelijkheid t.a.v. de borging hiervan.


Op de hoogte blijven:

Als professionele psycholoog vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – ze zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Functievereisten

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma WO Psychologie, GZ opleiding is een pré;
 • Brede horizon voor intra- en extramurale vraagstukken;
 • Goed in teamverband kunnen werken;
 • Flexibele en actieve instelling;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris FWG60 of FWG65 afhankelijk van opleiding en ervaring (max. € 5.752,21 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2400 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie en samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals staan bij hun centraal. Samen verlenen ze de zorg en maken ze de zorg persoonlijk.

Waar?

Vanwege het vertrek van een collega is Trivium Meulenbelt Zorg, binnen de vakgroep psychologie, op zoek naar een nieuwe collega.

Regio: Nader te bepalen in overleg

Locatie: Meerdere locaties

Aantal uur: 32 uur per week

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium Meulenbelt Zorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!