Specialist Ouderengeneeskunde

Ben jij bijna klaar met de opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde of heb jij al werkervaring? Wil jij jouw horizon verbreden en heb je interesse om je vak uit te oefenen bij een organisatie met verschillende disciplines? Dan gaat TMZ in Twente met jou in gesprek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Kansen en ontwikkeling

Als Specialist ouderengeneeskunde maak je deel uit van een enthousiast team dat bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, AIOS, ANIOS, co-assistenten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen in opleiding tot specialist. Jij ziet en pakt kansen voor ontwikkeling en verbetering en de best mogelijke zorg.


Beoordelen en behandelen

Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen en de bijbehorende behandeling van de cliënten en bewoners. Nieuwe ontwikkelingen binnen jouw medische vakgebied weet jij naadloos toe te passen en bepaalt wat van toegevoegde waarde is voor de kwaliteit van leven. Jij gaat aan de slag met een gevarieerd takenpakket binnen diverse disciplines zoals psychogeriatrie, somatiek, eerstelijnszorg, revalidatie- en palliatieve zorg.


Samenwerken

Samenwerken op elk vlak en met alle betrokkenen rondom de cliënt is belangrijk voor jou. Jij weet de juiste samenwerkingspartners binnen TMZ te vinden, maar kunt ook de goede relatie met externe partijen zoals huisartsen en ziekenhuizen onderhouden. Jij voelt je thuis in een organisatie waar jij samen met medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familie/naasten je inzet voor persoonlijke zorg.

Functievereisten

 • Diploma Specialist ouderengeneeskunde;
 • Teamspeler en sparring partner;
 • In staat om collega’s en andere disciplines te coachen;
 • Creativiteit en relativeringsvermogen;
 • Inschattingsvermogen of behandeling van toegevoegde waarde is;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Salaris FWG 75 (max. € 8.390,86 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2400 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie en samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals staan bij ons centraal. Samen verlenen we de zorg en maken we de zorg persoonlijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium Meulenbelt Zorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!