Meewerkend voorman (buitendienst)

Ben jij technisch onderlegd, servicegericht en vind je het leuk om de hele wereld over te reizen? Als Meewerkend Voorman Buitendienst bij Trioliet stuur je diverse projecten over de hele wereld aan.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

WAT GA JE DOEN?


  • Je bent dagelijks bij klanten om onze automatische voersystemen te monteren en op te starten c.q. in te regelen.
  • Je zorgt voor een goede communicatie tussen de klant en uitvoering.
  • Je geeft instructies over het onderhoud en gebruik van de machine aan de klant.
  • Je stuurt de monteurs aan op locatie. Je geeft instructies en aanwijzingen aan medewerkers en controleert de kwaliteit van het werk.

Functievereisten

WAT HEB JE IN HUIS?


  • MBO opleiding richting mechatronica of elektrotechniek
  • Mechanische en hydraulische kennis en ervaring met besturingstechniek NEN 3140.
  • Affiniteit met de melkveehouderij
  • Goede spreekvaardigheid in de Duitse en Engelse taal
  • Bereidheid tot veelvuldig verblijf buitenshuis

Aanbod

Goede werkomstandigheden


We bieden een uitdagende baan met veel vrijheid in een dynamisch en vooraanstaand internationaal familiebedrijf. Elke dag is anders. Je bent veelvuldig in het buitenland te vinden en reist veel, van Abu Dhabi tot Canada. Naast een goed salaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen (optioneel) en een jaarlijkse winstuitkering bieden wij jou de kans om de vakkennis en ervaring op te doen die nodig is om je ambities te realiseren.


Gezellig team


Je komt te werken in een gezellig team. Harde werkers met gevoel voor humor en een voorliefde voor piratenmuziek. Als je op de vrijdag in Oldenzaal bent, sluit je gezellig met je collega's de werkweek af in onze Triopub.


Goede gezondheid


Vitale werknemers zijn belangrijk voor Trioliet. Wij bieden vanuit ons Triovit programma gezondheidschecks aan, maar ook workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Bedrijfsprofiel Trioliet

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt dankzij 70 jaar ervaring.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trioliet. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kleibultweg 59
7575 BW OLDENZAAL
0541 57 21 21