Afstuderen

Stage en afstuderen is een spannende tijd voor elke student. Daarom is het belangrijk dat je ergens stage loopt waar je genoeg mogelijkheden krijgt, zelfontplooiing gestimuleerd wordt en voldoende begeleiding krijgt. Dit kan bij Trioliet in Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-9-2019
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wij bieden verschillende stage- en afstudeerplekken aan op verschillende gebieden en niveaus. Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf en kunnen dus verschillende stageplekken bieden op mbo niveau, bol en bbl. Hiernaast hebben wij verschillende stageplekken en afstudeeropdrachten op hbo en universitair niveau. Ieder jaar komen veel studenten bij Trioliet om zichzelf te ontwikkelen.


Op de volgende gebieden bieden wij stages aan:

  • Techniek
  • Werktuigbouwkunde        
  • HR        
  • Logistiek
  • Commercie      

Aanbod

Bij Trioliet zijn er veel mogelijkheden om een invulling te geven aan jouw stage of afstudeerproject. Zoek je een opdracht waarbij je brede praktijkervaring moet opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij Trioliet is het allemaal mogelijk en je krijgt hier gepaste begeleiding bij.

Bedrijfsprofiel Trioliet

Wist jij dat veel van onze collega’s begonnen zijn als stagiair? Als een echt Twents bedrijf, heerst hier een nuchtere, hardwerkende maar ook gezellige sfeer. Trioliet is een informeel bedrijf die veel zorg draagt voor zijn medewerkers, en dit is ook te merken. Trioliet heeft medewerkers die bereid zijn net dat kleine stukje extra te doen voor het bedrijf.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trioliet. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kleibultweg 59
7575 BW OLDENZAAL
0541 57 21 21