Stage video en motion graphics

Vanaf februari 2023 hebben wij weer plek voor een stagiair (32-40u/w) in ons videoteam in Enschede. Wil jij toffe video’s creëren voor (internationale) klanten en meer leren over livestreaming? Dan is dit jouw kans! Bekijk de vacature van TRIMM voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In deze stage ga je aan het werk met alles wat bij het produceren van videocontent komt kijken. Je gaat mee naar klanten, wordt betrokken bij opdrachtbriefings en je mag meewerken aan de ontwikkeling van social content voor o.a. TRIMM. We zijn op zoek iemand die een camera kan bedienen, maar ook goed is editing. Heb je daarnaast ook nog kennis van After Effects en een goed gevoel voor timing, dan is dat een plus. Ook werk je samen met jouw collega’s aan livestream producties voor veel van onze grote klanten. 


Tijdens deze stage word je onderdeel van het videoteam, een jong maar ervaren team. Kenmerkend aan het team is de diversiteit aan specialisme, waardoor je op allerlei vlakken ervaring op kan doen. Denk hierbij aan livestreaming producties, editing, animatie, camerawerk op locatie verzorgen, en nog veel meer. 

Functievereisten

Om in aanmerking te komen voor deze stage:

  • Ben jij iemand die snel initiatief neemt en zelfstandig kan werken
  • Heb je cameraervaring en kun je bijbehorend licht opzetten
  • Kan je goed overweg met Adobe Premiere, After Effects, Illustrator, en Audition
  • Kennis van Livestreaming is een plus.
  • Ben je mondeling en schriftelijk vaardig in de Nederlandse en Engelse taal
  • Ben je goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van video, motion graphics en livestreaming..

Aanbod

Bij TRIMM werken we aan uitdagende en inspirerende projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers met een focus op B2B. Doordat we werken in zelforganiserende teams, hebben onze medewerkers veel autonomie in hun werkzaamheden. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele competentieontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platformen en (video) campagnes die wij hebben opgezet.


Als stagiair bij TRIMM word je opgenomen in ons talentenprogramma PiT (Professionals in Training). Je krijgt hierbij een eigen werkplek op ons kantoor in Enschede. Natuurlijk ontvang je een leuke stagevergoeding en kun je gebruik maken van de faciliteiten die wij bij TRIMM aan alle studenten bieden, zoals intervisiegroepen, personal coaching, flexibele werktijden, beregezellige feestjes en fantastische doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel TRIMM

Bij TRIMM maken we videocontent, animaties en streamen we live voor o.a. Spar, Nexperia, ThetFord, DSM, Zeton en het ICOM netwerk. Met onze producties hebben we in de afgelopen jaren onder andere twee Platinum AVA digital awards gewonnen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480