Projectmanager cloud technology

TRIMM is op zoek naar een Projectmanager voor het Performance Cloud team. Als je meerdere jaren ervaring hebt met het coachen van professionals en managen van service delivery, kan dit jouw baan zijn!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze functie organiseer je de projecten van Performance Cloud. Je maakt onderdeel uit van een team bestaande uit DevOps Engineers en Cloud Hosting experts die zich bezighouden met het opzetten en onderhouden van hostingomgevingen voor grote klanten zoals Signify, Nexperia, AkzoNobel en Xsens.


Als Projectmanager trek je veel op met Head of Performance Cloud. Hij heeft de eindverantwoordelijkheid voor Performance Cloud en draagt zorg voor het dienstverleningsniveau zoals we dat hebben vastgesteld in de Service Level Agreements met onze klanten. Het nakomen van de klantafspraken is ook jouw verantwoordelijkheid. Om die verantwoordelijkheid te dragen, ken je onze klanten en ben je goed op de hoogte van de inhoud van de SLA’s die we met hen hebben gesloten.


Binnen dit Hosting-team ben je niet hands-on betrokken in de operations, maar ondersteun je het team in een coachende vorm van leiderschap. Als coachend teamlid zorg je ervoor dat jouw collega’s optimaal hun werk kunnen doen. Je motiveert jouw teamgenoten en bent flowmaster binnen het Kanban proces. Je organiseert capaciteit en houdt een oog op de budgetten. Daarnaast hou je in de gaten hoe de abonnementen worden gefactureerd en zorg je ervoor dat de facturatie aansluit bij de afspraken die in de SLA zijn gemaakt.


In jouw dagelijkse werk ben je de sparringspartner van Head of Performance Cloud. Hij is veel buiten de deur om nieuwe opdrachten binnen te halen. Jij zorgt ervoor dat deze klussen goed landen in het team en dat de klanten altijd optimaal tevreden zijn over het dienstverleningsniveau. 

Functievereisten

  • Je hebt affiniteit met cloudtechnologie, hoewel hands-on ervaring met cloud en virtualisatie in deze functie niet noodzakelijk is;
  • Je hebt kennis en ervaring met ITIL;
  • Je bent sterk in procesoptimalisatie en vindt het leuk om op een doortastende manier onze service delivery te analyseren en te verbeteren;
  • Je beschikt over een kritische en analytische houding, met resultaatgerichte aanpak;
  • Je hebt talent voor plannen en organiseren. Je kunt meerdere parallelle hostingprojecten managen en neemt alle stakeholders hierin mee. Je bent hierbij niet bang om belangrijke besluiten te nemen;
  • Je begrijpt wat de rol van projectmanager en flowmaster inhoudt. Je doorgrondt agile projectmethodieken en je weet je collega’s daarin mee te nemen. Daarnaast snap je hoe je de rol van flowmaster kunt combineren met die van projectmanager;
  • Je hebt ervaring met het managen van digital service delivery;
  • Je beschikt over uitstekende beheersing van zakelijk Engels. We vinden het daarnaast belangrijk dat je de Nederlandse taal machtig bent.

Bedrijfsprofiel TRIMM

Bij TRIMM werken we met meer dan honderd specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van digital platforms, sites, portals, shops en campagnes voor klanten zoals Signify, Nexperia, AkzoNobel, Mitsubishi en Xsens. Doordat we bij TRIMM werken in zelforganiserende teams, voelen we ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Daarbij zoeken we constant naar de volgende stap; elk project moet beter worden dan het voorgaande. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platformen en campagnes die wij ontwikkeld hebben. Dit maakt TRIMM een erg leuke plek om te werken!


In de samenwerking met jouw team kun je veel opsteken van de specialistische blik die iedereen heeft. Het team is jong, gezellig, kritisch, resultaatgericht en enthousiast. Het team groeit nog iedere dag en heeft veel ambitie. Het voelt goed om de verantwoordelijkheid voor het succes van de klantprojecten te delen met jouw teamgenoten.


Bij TRIMM hebben we veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt volop ruimte om te groeien in je vak. We hebben bovendien een opleidingsbudget waar je aanspraak op kan maken. Uiteraard bieden wij jou een passend salaris in deze functie, met ruime secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trimm. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC ENSCHEDE
053 - 4800 480