Digital Business Consultant

Voor het kantoor in Enschede en de toffe klanten, zoeken zij een Digital Business Consultant! Help jij digital uitbouwen bij klanten zoals Grolsch, Signify, Nexperia, DSM en Mitsubishi Chemical Advanced Materials? Check dan of deze functie jou op het lijf is geschreven:

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Digital Business Consultant zorg je dat de klanten tevreden zijn en help je hun groei te realiseren via digitale oplossingen. Je komt met kansen nog voordat zij ze gespot hebben en vertaalt die kansen naar concepten die passen in een complexe omgeving. Je vertaalt de concepten vervolgens naar projectvoorstellen en een heldere briefing voor het team van marketeers, ontwerpers, developers en system engineers. Daarmee weet je de klanten te verrassen en de teams binnen TRIMM concrete handvatten te geven voor realisatie.

Als digitale strateeg weet je wat de mogelijkheden zijn en voel je haarfijn aan wanneer je een specialist uit het team meeneemt voor verdieping. Je stijl kenmerkt zich door een prettige versie van consultative selling en je hebt plezier in het op- en uitbouwen van zakelijke relaties.

 • Op maandag brainstorm je met je directe collega’s over de kansen bij de top 10 accounts van TRIMM en zet je de nieuwe ideeën in je account development funnel om later verder uit te werken. Tevens verdiep je je in de laatste innovaties op het gebied van digital, zodat je die later kunt vertalen naar een concept voor één van onze eigen klanten.
 • Op dinsdag lunch je met één van je klanten om de ambities voor het komende kwartaal te bespreken en de projecten door te nemen. ’s Middags vertaal je een aantal ideeën naar budgetaanvragen en bespreek je intern bij TRIMM waar de aandachtspunten liggen in het komende kwartaal.
 • Woensdag bereid je je voor op een pitch voor een nieuwe klant en zet je de marktinzichten om in een ijzersterke presentatie. Tussendoor verleg je even je aandacht om een collega bij te staan bij een lastige situatie in een project dat je vorige maand hebt opgestart.
 • Donderdag evalueer je met een andere klant en het team binnen TRIMM hoe de eerste fase in de realisatie van een nieuw B2B portaal is verlopen, om meteen de acties naar de toekomst toe uit te zetten. Je bespreekt de mogelijkheden voor een service level agreement en de activatiefase met de klant. 
 • Vrijdag vertel je je collega’s tijdens de vrijmibo bij TRIMM dat je net bent gebeld door de klant waar je een pitch hebt gedaan en dat ze voor TRIMM hebben gekozen. 

Functievereisten

 • Je hebt een relevante studie gedaan op bachelor of masterniveau. Industrieel Ontwerpen, Digital Concepting en (Technische) Bedrijfskunde of Commerciële Economie passen goed bij de uitdagingen die wij bij onze klanten tegenkomen.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je vindt het leuk om nieuwe ideeën en concepten voor klanten en TRIMM’ers te presenteren. Je vindt het leuk om regelmatig bij je klanten op bezoek te gaan.
 • Je bent creatief en bent kritisch en analytisch ingesteld en kunt je ideeën op een doortastende en effectieve manier overbrengen.
 • Je beschikt over een goed inlevend vermogen, bent communicatief sterk en je werkt gemakkelijk samen met collega’s en klanten.
 • Uiteraard is het essentieel dat je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt. 

Aanbod

 • Je gaat met klanten uit diverse industrieën werken aan digitale strategieën en daarmee is nooit één dag hetzelfde.
 • Je gaat prijswinnende projecten formuleren met klanten met wie je langere tijd zult optrekken: hun succes is jouw succes.
 • Er is veel aandacht voor inhoudelijke en professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast een passend salaris, krijg je een comfortabele eigen werkplek in ons kantoor in Enschede en de vanzelfsprekende hulpmiddelen zoals laptop en telefoon om op elke plek in het land je werk te kunnen doen.
 • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC ENSCHEDE
053 - 4800 480