Calculator Wonen

Trebbe is op zoek naar een Calculator Wonen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als calculator ga je aan de slag op ons kantoor in Zwolle. Samen met een team van specialisten werk je aan messcherpe prijsvorming van onze conceptuele woningbouwprojecten. Jij stelt bouwkostenramingen aan de hand van een schetsontwerp of voorlopige ontwerp en maakt inschrijf-en werkbegrotingen op basis van definitieve stukken. Ook het afprijzen van opties en het opstellen van een ABK behoort tot jouw taken. Jij scant in al deze fasen de stukken op kansen en risico’s. Jij onderhoudt nauw contact met onze co-makers, leveranciers, onderaannemers, maar ook met architecten en constructeurs. Het opstellen en bewaken van offerteaanvragen en –vergelijkingen behoren ook tot jouw takenpakket.


Jij bent creatief en innovatief, want daar waar jij ruimte ziet voor verbetering in prijs, planning of kwaliteit draag je slimme alternatieven aan. Je bent communicatief sterk, tijdens de eindbesprekingen weet jij helder jouw keuzes te beargumenteren. En natuurlijk ben jij enthousiast. Zo enthousiast dat je iedereen om je heen daarin meeneemt.

Functievereisten

Nieuwsgierig, kwaliteitsgericht, heldere communicatie en een doel- en klantgerichte houding zitten jou in het bloed. Je hebt oog voor detail en je hebt een ijzersterk cijfermatig analytisch vermogen. Je hebt geen enkele moeite met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken.


Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring op calculatiegebied. Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je kennis van calculatie- en softwarepakketten waaronder Kraan, NCalc, Solibri, Bluebeam, ben je op de hoogte van verschillende bouwmethodes, bouwmaterialen en –processen. Wij willen ons continu verbeteren, daarom vinden we het fijn als je kennis hebt van lean.


We horen graag van jou, wat jij ons nog meer te bieden hebt. Neem je dit mee in jouw motivatie, dan kijken wij samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

Aanbod

Wij leggen de lat hoog voor onze nieuwe calculator Wonen, zeker wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je voor Trebbe aan de slag gaat, dan ga je aan het werk bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Als jij je goed voelt, dan voelen wij ons goed. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren gezamenlijk successen. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Last but not least; je werkt met de leukste collega’s.

Bedrijfsprofiel Trebbe Groep

Het team BasisWonen bestaat uit nuchtere, betrokken mensen met een goed gevoel voor humor en liefde voor wonen. Niet voor niets is ons motto bouwen met passie, wonen met plezier. Samen ontwikkelen en bouwen we woningen waar mensen graag willen wonen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trebbe. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tubantiasingel 63
7514 AB Enschede
088 259 00 00