Orthodontist

Met het oog op de toekomst is TopOrtho in Twente op zoek naar een orthodontist (m/v) die net als wij de patiënt centraal zet, gaat voor kwaliteit en gelooft in teamwork. Deze functie komt vrij omdat de huidige orthodontist zijn werkzaamheden gaat afbouwen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-2-2019
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

TopOrtho Hengelo beschikt over een gezond patiëntenbestand. Dagelijks staat het ervaren en enthousiaste team van orthodontieassistenten en receptiemedewerkers klaar om u te ondersteunen. Wij zijn er van overtuigd dat een succesvolle behandeling voortkomt uit een goede samenwerking tussen patiënt,  de verwijzende tandarts en de orthodontist. Hierbij gaan een gezond gebit en een mooi resultaat, dat de patiënt zelfvertrouwen geeft, hand in hand. Extra aandacht voor de samenwerkingsrelatie met verwijzers speelt daarnaast ook een prominente rol. Zo faciliteren we bijvoorbeeld meerdere contactmomenten per jaar.

Functievereisten

  • BIG registratie
  • Registratie in het specialistenregister voor tandheelkundige specialismen
  • Communicatief sterk
  • Teamplayer

Aanbod

  • Een goed lopende en modern ingerichte orthodontiepraktijk met vijf stoelen en een consultkamer
  • De zekerheid dat u werkt met de modernste apparatuur en volgens de nieuwste methoden
  • Een backoffice die u optimaal ondersteunt in uw werkzaamheden
  • Een aanstelling van 3/5 dagen per week
  • De mogelijkheid om op zelfstandige basis te werken

Bedrijfsprofiel Toportho Hengelo BV

TopOrtho is opgericht in 2012 met als doelstelling om samenwerking tussen orthodontisten te realiseren, om zo samen de kwaliteit te verbeteren. Inmiddels zijn er zeven orthodontiepraktijken aangesloten. Samen organiseren we zoveel mogelijk activiteiten centraal die niet tot de directe zorgtaak van de orthodontist behoren, zoals werving, het opbouwen van een team, personeelszaken, financiën, bij- en nascholing en inkoop. Hierdoor kunt u zich als mondzorgprofessionals volledig richten op de zorg aan uw patiënten, het ontwikkelen van hoogstaande kwalitatieve orthodontie en gebruik maken van gezamenlijke kennis. Samen investeren we continu in de organisatie, apparatuur, technieken, protocollair werken, bij- en nascholing, communicatie en innovatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TopOrtho. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grundellaan 15
7552 EC Hengelo
074 - 250 36 60