End-User Performance Consultant

The Backbone zoekt een End-User Performance Consultant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw rol is zeer divers; functioneel én technisch georiënteerd en vooral zeer afwisselend en uitdagend. Je wordt sterk aangetrokken tot de volgende werkzaamheden:

  • Je vraagt wensen en behoeften van stakeholders uit en vertaalt dit naar een functioneel ontwerp en script, op basis van de gewenste presentatievormen en de daarvoor benodigde simulatie. Jouw communicatieve vaardigheden en je klantgerichte instelling komen hier ruimschoots aan bod.
  • Het ontwikkelen van de simulatie in een script, waarbij je jouw ervaring met programmeren (C#) en script tools toepast om tot een perfect werkende oplossing te komen.
  • Je analyseert en bespreekt rapportages met de klant, waarbij je gevraagd en ongevraagd advies geeft om de performance van applicaties te verbeteren. Jouw analytisch vermogen laat je hierbij niet in de steek, want je bent alert op afwijkingen, herkent trends en wijst de klant op mogelijke verbeterpunten.
  • Je deelt je ervaringen met collega’s en denkt proactief mee in optimalisatie en verbeteringen van onze EUP oplossing en totale dienstverlening. De ervaring die je hebt opgedaan in het presenteren en beargumenteren kun je hierin perfect toepassen.
  • Je bent sparringpartner voor directie en voor de software development organisatie PolderValley, een 100% zusterorganisatie van The Backbone.

Functievereisten

Als we inzoomen op jouw profiel, dan heb je tenminste een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de volgende richtingen: Technische Informatica, Business & IT of Computer Science. Je hebt affiniteit/ervaring met programmeren en scripting en je beschikt over sterke communicatieve en klantgerichte vaardigheden. Heb je inmiddels werkervaring opgedaan als test engineer, performance tester of test automation consultant dan is dat een sterke pré

Aanbod

Je krijgt bij The Backbone alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing en onze arbeidsvoorwaarden zijn sterk concurrerend. We hebben een professionele, open en informele cultuur en streven altijd naar een perfecte dienstverlening. Jouw toegevoegde waarde voor de organisatie is erg belangrijk. Opleiding en ontwikkeling stimuleren wij dan ook sterk. Onze aansprekende klanten liggen verspreid in het land, met een sterke concentratie in het midden en westen. The Backbone vindt het belangrijk dat er een juiste werk-privé balans is en dat zal in deze functie zeker kunnen. Je wordt als consultant in ieder geval uitgerust met een leaseauto, smartphone en laptop.

Bedrijfsprofiel The Backbone B.V.

Als End-User Performance (EUP) consultant ben je de belangrijke schakel tussen de klant en The Backbone, waarin we met onze eigen ontwikkelde software oplossing de gebruikerservaring monitoren rondom beschikbaarheid en performance van line-of-business applicaties, de End-User Performance.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van The Backbone. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

John Maynard Keynesstraat 351
7559 SV HENGELO
074-2490449