Software Test Manager

Thales is op zoek naar een Software Test Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Software Test Manager vul je software management rollen in voor integratie validatie verificatie en kwalificatie  die lopen binnen de afdeling Applications. In deze rollen ben je verantwoordelijk voor het tijdig, kosteneffectief en met de juiste kwaliteit opleveren van gekwalificeerde combat management systemen. Dit door rechtstreeks leiding te geven aan een Test-Team,  waarin je leiding geeft aan een team dat verantwoordelijk is voor het configureren, testen en kwalificeren van klant-specifieke oplossingen gebaseerd op generieke producten. Effectieve samenwerking met een veelheid aan stakeholders is daarbij essentieel.


Je bent onderdeel van een groep van Software test Managers die samen de verantwoordelijkheid hebben voor het managen van de werkpakketten die binnen de IVVQ afdeling vallen. Als groep wisselen jullie regelmatig ervaringen uit en stellen verbeteringen voor in onze werkwijze en voeren die uit. Daarnaast hebben Software Test Managers ook een leidende rol in het creëren van kostenschattingen die gemaakt worden als onderdeel van klantenaanbiedingen.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO- of WO opleiding en een aantal jaren werkervaring bij voorkeur ook als software Test- Engineer/-Manager;
 • Je hebt affiniteit met software development in een hightech omgeving;
 • Als persoon ben je: analytische, creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler;
 • Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze;
 • Aantoonbare ervaring met agile/scrum is essentieel en je bent in staat om een actieve rol te vervullen in het uitdragen en verder verbeteren van onze werkprocessen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Binnen cluster Naval Engineering is de afdeling Applications onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Combat & Information Management Systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen. Deze complexe systemen bevatten geavanceerde oplossingen op het gebied van informatieverwerking, informatiemanagement, gebruikersinteractie en sensor- en wapenaansturing. Onze software biedt daarmee essentiële ondersteuning voor missies variërend van piraterijbestrijding tot verdediging tegen langeafstandsraketten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111