Executive Management Trainee

Thales is looking for an Executive Management Trainee.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Een uitdagende en dynamische job, want je bent het “gezicht” van het managementteam binnen de organisatie en de rechterhand van de CEO. Je faciliteert de besluitvorming van het management team, je draagt zorg voor de kwaliteit en effectiviteit daarvan en slaat een brug tussen het management en de rest van de organisatie.


Adequate ondersteuning van de CEO is een must; je neemt werk uit handen, bijvoorbeeld door het inhoudelijk voorbereiden van meetings en het schrijven van speeches, en geeft richting aan de administratieve ondersteuning door onder meer prioriteiten te stellen aan de tijdsbesteding van de CEO (en het management team).


De functie biedt ruimte om verschillende (inhoudelijke) onderwerpen onder je hoede te nemen om de organisatie vanuit verschillende perspectieven te leren kennen, afhankelijk van eigen wensen en behoeften binnen de organisatie. Door de brede insteek van de functie, zal je in relatief korte tijd verschillende competenties kunnen (door)ontwikkelen en maak je snel kennis met de vele verschillende aspecten binnen onze organisatie.


Na 2 á 3 jaar zet je een volgende stap in je carrière binnen Thales Nederland of internationaal binnen de Thales Group.


De belangrijkste taken zijn:


 • Ondersteunen van de CEO het managementteam op inhoudelijk, tactisch en strategisch vlak;
 • Ondersteunen van de CEO en het managementteam bij de inhoudelijke voorbereiding en tijdens diverse vergaderingen;
 • Het bewaken van MT-afspraken en richtlijnen en zorgen voor eventueel interne communicatie daarover;
 • Het zijn van de schakel tussen de organisatie en het managementteam;
 • Inhoudelijke onderwerpen zelfstandig of in projectvorm oppakken.

Functievereisten

Jij bent iemand die snel een goede inschatting kan maken van de impact van vraagstukken. Je stelt prioriteiten en kunt vlot overtuigend beslissen. Je fungeert met regelmaat als sparringpartner van de CEO en andere leden van het management team, alsook hun teams, en communiceert makkelijk op alle niveaus binnen en buiten de organisatie.


Om deze job succesvol in te kunnen vullen beschik je over een universitaire opleiding in bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Rechten, Internationaal Management, Technische Bedrijfskunde, Bestuurskunde of je hebt een Master in Business Administration afgerond aan een gerenommeerde universiteit.


Je bent ambitieus, representatief en hebt de beschikking over een politieke antenne waarbij je zelf op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland.


Inmiddels heb je 1 a 2 jaar werkervaring opgedaan in een internationale omgeving, waarbij je met een breed scala aan stakeholders in aanraking bent gekomen.


Je bent bekend met werken in een internationale omgeving werk en de culturele diversiteit die je daarbij tegenkomt.


Snel kunnen schakelen, analytische vaardigheid en organisatiesensitiviteit zijn “must haves”. Je bent coöperatief, flexibel en sluit je gemakkelijk aan bij de grote diversiteit aan onderwerpen die je tegenkomt binnen Thales.


Je bent een intelligente en stressbestendige persoonlijkheid die rationeel opereert, snel relaties opbouwt met relevante stakeholders, waardoor je in staat bent invloed uit te oefenen zonder je daarbij te hoeven beroepen op een formele (machts)positie .


Je hebt een gezonde dosis ambitie en beschikt over voldoende potentieel om deze functie als vertrekpunt te laten dienen voor een succesvolle carrière binnen Thales.


Tot slot zijn discretie en betrouwbaarheid een absolute noodzaak om vertrouwen te geven en ontvangen binnen de organisatie.

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

In deze rol ben je onderdeel van het Thales Nederland management team. Je werkt direct samen met de CEO en het secretariaat.

Solliciteren

By clicking the application button, you will be navigated to the website of Thales. In case the link is not working anymore, the vacancy has expired and you will no longer be able to apply. We try to keep our job database as up-to-date as possible, we would very much appreciate it if you could let us know in case a link is not working? You can do this by sending an e-mail to vacatures@twente.com. 

Would you like to be kept up-to-date about other interesting jobs in Twente, then sign up here and create your own job account!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111