BIM-modelleur

Ter Steege Groep is op zoek naar een BIM-modelleur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-10-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij een ervaren BIM-modelleur, of wil je jezelf graag specialiseren in BIM of Revit? Dan ben je bij ons welkom als BIM-modelleur in een uitdagende werkomgeving. Bij ons werk je in continu afwisselende teams en bouwprojecten. Wij houden ons bezig met het bouwen van woningen, appartementen, utiliteitsbouw, en niet te vergeten: herbestemming van cultureel erfgoed. Vanuit het Voorlopig Ontwerp werk je de projecten in Revit uit naar een omgevingsvergunning en een BIM-uitvoeringsmodel. Je vertaalt de bouwkundige uitgangspunten naar de principedetaillering en je zorgt voor een maakbaar model. Daarnaast ondersteun je het verkoopteam met het genereren van verkoopstukken uit modellen en het up to date houden van de Woningconfigurator.

Functievereisten

Je hebt ervaring met Revit, bent bouwkundig goed onderlegd en bent op hoogte van de huidige regelgeving.  Als modelleur heb je een scherp oog voor detail en waak je over de bouwkundige kwaliteit. Je beseft hoe belangrijk goede communicatie is in dit traject. Dus zorg je ervoor dat je teamgenoten, ketenpartners en opdrachtgever goed geïnformeerd zijn en blijven over alle relevante projectinformatie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om onze BIM-processen verder te optimaliseren. Je ziet wat er gebeuren moet, je bent proactief en stelt je flexibel op. Zo werkt dat bij ons. Je krijgt er waardering, voldoening en dus plezier voor terug.

Aanbod

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Onze projecten zijn een mooie mix van renovatie- en nieuwbouwprojecten, veelal op beperkte reisafstand van onze vestigingsplaats. Ter Steege is een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. We hebben aandacht voor onze omgeving, voor het milieu en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En we zetten actief in op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Naast een fijne werksfeer bieden we je voldoende gelegenheid tot het volgen van opleidingen en trainingen. Hiermee krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Werken bij Ter Steege betekent werken met passie en plezier en alles doen om de beste in ons vak te zijn.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel (Gamma- en Bouwmaat-vestigingen) en Industrie. Al meer dan 105 jaar met elkaar heeft dit solide familiebedrijf klantgerichtheid en kwaliteitsbesef hoog in het vaandel. Met de kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam is Ter Steege een partner, die afspraken nakomt en handelt vanuit respect voor de ander en de omgeving Ooit begonnen als bouwbedrijf bestaan de activiteiten van Ter Steege Groep nu uit veel meer dan bouwen alleen. De Bouw Vastgoed-divisie is nu een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. De Industrie-divisie met Reginox levert innovatieve roestvrijstalen spoelunits van hoog niveau voor zowel de nationale als de internationale markt. De divisie Handel bedient met twee formules, Bouwmaat en Gamma, zowel de consument als de professional in de bouwbranche op hun wenken. De cultuur van het familiebedrijf heeft ervoor gezorgd dat de waarden die zij belangrijk vinden, altijd stevig verankerd zijn gebleven in de ondernemingen. Hierdoor heeft de groep zich ontwikkeld tot een solide organisatie met een herkenbare identiteit. Aandacht voor mens, milieu en resultaat, zit in het DNA.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000