Starters

Ter Steege Groep is op zoek naar Starters. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
27-1-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Heb jij je Mbo- of Hbo-studie bijna afgerond en heb je zin om aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom bij Ter Steege! Bij onze werkmaatschappij in Rijssen hebben we plek voor starters in verschillende functies. Denk aan werkvoorbereiders renovatie en nieuwbouw, woonconsulenten, BIM-modelleurs, assistent uitvoerders en timmerlieden. Welke richting je ook op gaat, je maakt volledig onderdeel uit van ons bedrijf. In jouw functie werk je zelfstandig mee aan uitdagende nieuwbouw- en renovatieprojecten in de regio van Rijssen. Daarnaast bieden we je mogelijkheden om aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling.


En heb je geen idee wat je wilt doen? We denken graag met jou mee! In ons TOPS Traineeship bieden we jou de mogelijkheid om in ongeveer twee jaar op zoek te gaan naar de functie die bij jou past.

Functievereisten

Je hebt een bijna afgeronde Mbo- en Hbo-opleiding in Bouwkunde of Vastgoed en wilt graag aan de slag in de bouw- en vastgoedbranche. Je bent flexibel, gedreven en hebt een flinke dosis enthousiasme om aan de slag te gaan en te ontdekken wat bij jou past.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Onze projecten zijn een mooie mix van renovatie- en nieuwbouwprojecten, veelal op beperkte reisafstand van onze vestigingsplaats. Ter Steege is een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. We hebben aandacht voor onze omgeving, voor het milieu en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En wist je dat wij het fitste bedrijf van Twente zijn? We zetten actief, én met resultaat, in op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Naast een fijne werksfeer bieden we je voldoende gelegenheid tot het volgen van opleidingen en trainingen. Hiermee krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Werken bij Ter Steege betekent werken met passie en plezier en alles doen om de beste in ons vak te zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000