Proces Engineer Zinkvonken

Ben jij de handige techneut die theorie en praktijk graag combineert? Die graag eigenaar is van het gehele productieproces – van klantvraag tot de productie? Dan heeft Ter Hoek de functie voor jou. Ter Hoek is namelijk op zoek naar een Proces Engineer die zich richt op onze Zinkvonk-techniek. Nog niet bekend met de techniek? Geen probleem – dat leren we je graag!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een dag bij Ter Hoek

Vanwege de flexibele werktijden start jij tussen 07:00 en 08:30 uur en ga jij aan de slag met jouw orders. Je begint de dag met de geplande productie op de Zinkvonk-machine - je controleert het programma en spant het product op. Zodra de productie loopt, heb jij tijd om je bezig te houden met de lopende klantaanvragen. Voor iedere aanvraag van Zinkvonken moet een elektrode worden ontworpen (en gemaakt) die zorgt voor het gewenste eindproduct. Om deze te ontwerpen, moet je rekening houden met het te behandelen materiaal, het materiaal van de elektrode en de gewenste vorm van het product. Hierbij wordt dus een beroep gedaan op jouw kennis van de techniek, de gebruikte materialen en bovenal jouw creativiteit.


Omdat er in het proces van zinkvonken een mate van slijtage is in de elektrode, is het belangrijk dat je in kunt schatten hoe vaak het proces herhaalt moet worden en hoe veel elektrodes er gemaakt moeten worden. Bij het analyseren van de testproductie zorg je er voor dat de slijtage ook in kaart wordt gebracht. Deze analyse kan dan ook worden gebruikt bij volgende producties. De vastlegging en uitbreiding van kennis van het Zinkvonk-proces is jouw verantwoordelijkheid.


Aan het eind van de dag heb jij je planning afgewerkt, de benodigde elektrodes ontworpen, de testresultaten klaarliggen en zorg jij dat de machine weer onderhouden is voor de volgende dag.

Functievereisten

‘Technisch Superieur’ is de eerste term op ons interne kompas en wij zoeken de Proces Engineer die zich daar in kan vinden. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je:


  • HBO werk- en denkniveau hebt met een opleiding richting Engineering of Werktuigbouwkunde;
  • Je een analytische probleemoplosser ben die het leuk vindt om met precisietechniek bezig te zijn;
  • Kennis heeft van fijnmechanische bewegingen, vorm- en plaattoleranties en materialen en diens toepassingen;
  • Een aantal jaren werkervaring hebt, liefst in (precisie) verspaning (is een pré);
  • De volgende techniek erg interessant vindt: https://www.youtube.com/watch?v=TzkiCb-pLC4

Aanbod

  • 40-urige werkweek;
  • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
  • Direct een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract;
  • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07