Proces Engineer Microbewerkingen

Ben jij iemand die de touwtjes graag in eigen handen heeft? Die graag eigenaar is van het gehele productieproces – van klantvraag tot de productie? Dan heeft Ter Hoek de functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Proces Engineer die zich de technieken van de Laser Micro Jet en Microdraadvonken helemaal eigen wil maken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een dag bij Ter Hoek


Vanwege de flexibele werktijden start jij tussen 07:00 en 08:30 uur en ga jij aan de slag met jouw orders. Je begint de dag op de Laser Micro Jet en stelt de machine in voor de geplande productie. De volgende order ligt ook al klaar: op naar de Micro Draadvonkmachine. Je controleert het programma en spant het product op. Wanneer beide machines lopen, heb jij tijd om je bezig te houden met de lopende klantaanvragen voor de diverse technieken. Omdat het vaak om zeer specifieke klantvragen gaat, is jouw beoordeling van de maakbaarheid belangrijk. De beoordeling vergt veel kennis van de techniek en materialen en doet een beroep op jouw creativiteit. Denk jij dat het haalbaar is? Tijd voor een testproductie! Op die manier kun je de testresultaten analyseren en deze terugkoppelen aan jouw collega’s op de afdeling Sales.


Ondertussen zorg jij dat jouw productie volgens de planning blijft draaien. Aan het eind van de dag heb jij de productie gedraaid, de testresultaten klaarliggen en zorg jij dat de machine weer onderhouden is voor de volgende dag.

Functievereisten

‘Technisch Superieur’ is de eerste term op ons interne kompas en wij zoeken de Proces Engineer die zich daar in kan vinden. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je:


  • HBO werk- en denkniveau hebt met een opleiding richting Engineering of Werktuigbouwkunde;
  • Je een analytische probleemoplosser ben die het leuk vindt om met precisietechniek bezig te zijn;
  • Kennis heeft van fijnmechanische bewegingen, vorm- en plaattoleranties en materialen en diens toepassingen;
  • Graag met de handen werkt en verantwoordelijk wil zijn voor zijn/haar eigen toko;
  • Een aantal jaren werkervaring hebt, liefst in (precisie) verspaning (is een pré).

Aanbod

  • 40-urige werkweek;
  • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
  • Direct een jaarcontract, met uitzicht tot een vast contract;
  • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07