Planner Operations

Word jij enthousiast van het zo efficiënt mogelijk plannen van productieprocessen? Houd jij de lijntjes in- en extern kort, om op die manier overzicht te houden? Denk jij altijd in verbeteringen en weet jij jouw skills te gebruiken deze wijzigingen ook door te voeren? Dan is de functie van Planner Operations bij Ter Hoek Vonkerosie echt iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een dag bij Ter Hoek


Koffie gepakt? Op naar jouw afdeling: bedrijfsbureau, waar je met 4 collega’s op kantoor zit. Na het beantwoorden van de mail, begin je met het plannen van de eerste orders, stuur je de huidige planning bij en stuur je de orderbevestigingen door naar de klant. Om 09:00 uur neem jij, als voorzitter, deel aan het dagelijkse voortgangsoverleg. Hierin wordt besproken wat de planning is en in welke mate deze wordt behaald: heeft de productie achterstanden of zijn ze up-to-date en leveren de lleveranciers de producten op tijd? Na dit korte overleg weet je wat de eventuele bottlenecks in de processen zijn en neem jij het contact op met klanten en leveranciers om ze te updaten. Uiteraard is dit ook de uitgelezen kans om eventuele terugkomende problemen te analyseren en hier verbetertrajecten voor op te zetten.


Tijdens de middagpauze wandel je samen met een paar collega’s een rondje in Rijssen (mooie omgeving) of eet je je lunch op in onze kantine (lees: bruin café). Inmiddels ben je bekend met de verschillende hightech technieken en nauwkeurige machines, waardoor je zowel mens- als machinecapaciteit zo optimaal mogelijk weet te plannen en bespreek jij met de Teamleiders van productie of de planning haalbaar is.


Buiten productie hou je de touwtjes in handen door af te stemmen met Verkoop welke levertijden we moeten hanteren en met de werkvoorbereider en inkoper of de halffabricaten klaar liggen voor de productie. Ondertussen is er vanwege een spoedklus toch nog een wijziging in de planning en ben je druk deze zo goed mogelijk te verwerken zonder al te veel wijzigingen in de lopende planning. Aan het einde van de dag heb je (een groot deel van) de stapel orders ingepland en weten alle afdelingen hoe de productiedag is verlopen.


Vanwege de groei bij Ter Hoek ben jij de kartrekker in het optimaliseren van processen en ga jij intern deze verbetertrajecten aan. Daarnaast heeft deze functie de potentie zich te ontwikkelen tot Teamleider Logistiek, waarbij je dus een helicopterview hebt over alle logistieke processen binnen Ter Hoek. Uiteraard zal de dagindeling dan anders worden!

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de kriebels krijgt van de uitspraak ‘Let’s go with the flow’ en enthousiast wordt van vernieuwing en verbetering – met behoud van het goede. Daarnaast is het belangrijk dat jij:


 • HBO werk- en denkniveau hebt, met een opleiding in de richting van bijv. Logistiek, Technische Bedrijfskunde of Supply Chain Management;
 • Ruime ervaring hebt als planner/organizer (low volume/ high complexity mix) in de (internationale) High Tech maakindustrie (minimaal 2 jaar);
 • Kennis hebt van en ervaring hebt met ERP-systemen (ervaring met MKG is een pré) en Lean & Supply Chain Management;
 • Je communicatief sterk bent en deze talenten ook inzet voor stakeholdermanagement, waarbij je je eigen mening duidelijk weet te vertegenwoordigen;
 • Ervaring hebt met continue verbeteren en risicomanagement, waarbij je alternatieven aandraagt die je in multidisciplinair verband bespreekt en doorvoert;
 • Kennis hebt van diverse werkmethoden, verspanende productietechnieken, exotische materialen en aanverwante processen (bijv. oppervlaktebehandelingen).

Aanbod

 • Parttime/fulltime workweek – wel 5 werkdagen per week aanwezig;
 • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
 • Direct een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07