medewerker commerciële binnendienst pensioenen

Ten Hag is op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst pensioenen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als medewerker commerciële binnendienst ben jij samen met de adviseurs verantwoordelijk voor een klantportefeuille, begeleid je klanten, onderhoud je contacten met relaties en herken je commerciële signalen. Grotendeels zal je contact hebben met zakelijke klanten. Naast het verzorgen van het administratieve proces van offerteaanvraag tot en met polis opmaak en accurate dossiervorming, onderhoud je ook contacten met verzekeraars en klanten. De klant staat altijd centraal en kan rekenen op optimale dienstverlening.

Functievereisten

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Klantvriendelijkheid en enthousiasme
  • Zelfstandigheid
  • Commercieel en ondernemend
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in een klein en gedreven team met een collegiale werksfeer. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie van 32 tot 40 uur per week met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn, met zicht op een vast dienstverband.

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

De ten Hag groep is gespecialiseerd op het gebied van woningmakelaardij,  bedrijfsmakelaardij, vastgoedmanagement en het verstrekken van hypotheek-, verzekerings- en pensioenadviezen. In haar ruim 50-jarig  bestaan is de ten Hag-organisatie  uitgegroeid tot één van de toonaangevende organisaties in Oost-Nederland. De organisatie telt negen vestigingen en heeft een team van ruim honderd enthousiaste gemotiveerde medewerkers die de basis vormen voor gestage groei.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070