Stage - Meewerkend Hypotheken

Ten Hag is op zoek naar een Stagiaire - Meewerkend Hypotheken

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • Uitdagende meewerkstage
  • Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • een ondernemende organisatie met veel vrijheid in een dynamische werkomgeving
  • Een enthousiast team

Functievereisten

Jij bent een enthousiast, zelfstandig werkend persoon met een commerciële instelling. Jij voert de werkzaamheden uit met een frisse blik en je wil jezelf graag ontwikkelen.  Daarnaast ben je secuur in je werkzaamheden en beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Op dit moment volg je een MBO of HBO opleiding richting commerciële economie, FSM, Bedrijfskunde, of een andere vergelijkbare studie.

Aanbod

Wij bieden een variërende stage waarbij je wordt gekoppeld aan één van onze hypotheekadviseurs. Deze adviseur zal jij tijdens jouw stageperiode ondersteunen.  Samen met de hypotheekadviseur ben je verantwoordelijk om verschillende hypotheekdossiers te onderhouden.


 

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

De ten Hag groep is gespecialiseerd op het gebied van woningmakelaardij,  bedrijfsmakelaardij, vastgoedmanagement en het verstrekken van hypotheek-, verzekerings- en pensioenadviezen. In haar ruim 50-jarig  bestaan is de ten Hag-organisatie  uitgegroeid tot één van de toonaangevende organisaties in Oost-Nederland. De organisatie telt negen vestigingen en heeft een team van ruim honderd enthousiaste gemotiveerde medewerkers die de basis vormen voor gestage groei.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070