Bedrijfsmakelaar/-taxateur Twente

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in het vastgoed? Dan heeft Ten Hag nu een geweldige kans voor jou! Zij zijn namelijk op zoek naar een Bedrijfsmakelaar/-taxateur Twente.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als acceptant ben je verantwoordelijk voor het accepteren van diverse particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en het (mede-)uitvoeren van de maandelijkse prolongatie.


Je bent het aanspreekpunt voor onze tussenpersonen en je beoordeelt of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmacht. Je kunt je verplaatsen in de klant, maar weet hierbij ook de belangen van de organisatie op een correcte manier te vertegenwoordigen.

Functievereisten

In de veranderende vastgoedmarkt ben je dagelijks creatief op zoek naar de beste kansen in de markt. Natuurlijk ben je deskundig, zakelijk en commercieel ingesteld. Je bent communicatief sterk en beschikt over een proactieve, flexibele werkhouding. Je beschikt over HBO werk– en denkniveau. Twee à drie jaar werkervaring in het werkveld een pré.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in een ervaren team van makelaars en taxateurs. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

De ten Hag groep is gespecialiseerd op het gebied van woningmakelaardij,  bedrijfsmakelaardij, vastgoedmanagement en het verstrekken van hypotheek-, verzekerings- en pensioenadviezen. In haar ruim 50-jarig  bestaan is de ten Hag-organisatie  uitgegroeid tot één van de toonaangevende organisaties in Oost-Nederland. De organisatie telt negen vestigingen en heeft een team van ruim honderd enthousiaste gemotiveerde medewerkers die de basis vormen voor gestage groei.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070