Junior Pensioenadviseur

Bij ten Hag in Twente zijn ze opzoek naar een Junior Pensioenadviseur, ben jij de geschikte persoon voor deze functie?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Junior Pensioenadviseur ben jij samen met de Pensioenadviseur verantwoordelijk voor een klantportefeuille. Als Junior Pensioenadviseur adviseer en begeleid jij klanten vanuit de commerciële binnendienst. Grotendeels zal je advies geven aan zakelijke klanten die een pensioenregeling voor hen medewerkers treffen. Naast het verzorgen van het administratieve proces van offerteaanvraag tot en met polisopmaak en accurate dossiervorming onderhoudt de Junior Pensioenadviseur ook contacten met verzekeraars en klanten. De klant staat altijd centraal en kan rekenen op optimale advisering en dienstverlening.

Functievereisten

Je bent enthousiast, resultaat gericht en een echte ‘team player’. Je bent communicatief sterk en gaat voor kwaliteit. Naast deze vaardigheden ben jij een echte relatiebouwer. Dit alles doe jij met een commerciële houding en denkwijze.


  • HBO werk-, en denkniveau aangevuld met vaktechnische opleidingen waaronder de ‘WFT-basis, -vermogen en –pensioen.
  • Relevante en recente kennis van de (zakelijke) verzekeringsmarkt en pensioenen in het bijzonder, dit in combinatie met een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en een klantvriendelijke instelling
  • Ervaring met het assurantiepakket ANVA is een pré.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in een gemotiveerd team met een collegiale werksfeer.


Wij bieden een functie voor 32 tot 40 uur per week met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn, met zicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070